På stillingen 25–25 og 15 sekunder igjen på klokka ble hjemmelaget tilkjent straffekast.

Det ble parert av den islandske landslagsmålvakten. Dermed kunne Nøtterøy juble for det ene poenget.

Fikk ikke avsluttet

Gjestelaget rakk nemlig aldri å komme til noen skikkelig avslutning før tiden var ute.

– Sånn som det ble, får vi si oss fornøyd med det ene poenget. Samtidig er jeg litt skuffet over at vi ikke fikk brukt de 15 sekundene vi hadde på slutten til å komme til en skikkelig avslutning.

Det sa Johnny Jensen etter kampslutt i Follo Arena.

Mange feil

– Kampen sto og vippet omtrent hele veien. Men vi hadde hele 11 tekniske feil i første omgang, og det er rent for svakt i eliteserien, sa treneren.

– Ellers kjempet spillerne godt. Men spillet vårt går litt for mye opp og ned, og det vi må finne ut, er hva vi gjør bra, slik at vi kan forlenge de periodene. Samspill er et nøkkelord her, sa Johnny Jensen.

Fikk god start

Kampen ble etter hvert en svært jevn affære, men det var Nøtterøy som kom best i gang. Laget hadde tremåls ledelse tre ganger før kvarteret var spilt. Men så fikk hjemmelaget orden på forsvarsarbeidet, samtidig som Nøtterøy kom ut av det, og seks minutter før pause sto det 9–9. Som ble til hjemmeledelse for første gang i kampen på 11-10, før Simen Fredriksen løp inn utligning til pause.

Follo styrte

Etter pause var det Follo som startet best, og etter ti minutter var det de som hadde tre måls ledelse, på 18–15.

Så fulgte en svært god Nøtterøy-periode, med tilhørende godt målvaktsspill. Gjestene snudde til ledelse 20–18 i løpet av fem minutter.

En ledelse som raskt ble spist opp av Follo, som kvitterte til 20- 20.

Resten ble høydramatisk, og kulminerte altså med Hreidar Gudmundssons redning på Magnus Jøndals forsøk fra sjumetersmerket, og 25–25.

– OK. Men synd vi ikke fikk med oss begge poengene herfra. Det hadde vi fortjent, syntes Johnny Jensen.