– En kjapp spiller med god skuddteknikk. Og i motsetning til de andre venstrekantene våre, er han ren kantspiller og ikke omskolert bakspiller, sier trener Geir Erlandsen om klubbens siste signering.

Del på Facebook

Ikke vond å be

Kristian Werner Nordby er fra Holmestrand, har spilt eliteseriehåndball for Sandefjord, og kommer nå fra Fram hvor han har spilt de siste tre årene.

LES MER: Dette er årets nøtterøyspillere

24-åringen var ikke vond å be da Nøtterøy Håndball tok kontakt. Tirsdag skrev han under i Dekk1 sine lokaler på Sem.

– Det var ikke noe vanskelig valg. Jeg var interessert med en gang, sier han.

Venstrekanten bor i Sandefjord, men sier han har planer om å flytte.

– Jeg skal begynne på Bakkenteigen, og sammen med spill i Nøtterøy blir det en veldig bra totalpakke. Jeg har hatt et mål om å spille i eliteserien, og nå kommer jeg til en god og treningsvillig spillergruppe med en veldig bra trener i Geir Erlandsen, sier Werner Nordby.

LES OGSÅ: – Nå skal vi ut å feire

Passer i filosofien

Nøtterøy-treneren mener spilleren passer perfekt inn i klubbens filosofi.

– Jeg er trygg på at han blir en god signering for oss. Foruten å være en god spiller er han en fin og treningsvillig type, noe som er vel så viktig som det sportslige, mener Erlandsen.

Han føler det nyopprykkede laget er godt i rute med stallen. Foruten Jan Ivar Buljo og Are Grongstad er alle spillerne med videre, og vil etter planen få selskap av tre spillere til.

– Vi ønsker å hente inn en keeper, en bakspiller samt en allrounder som er spesielt dyktig bakover, forteller Erlandsen.