Gå til sidens hovedinnhold

Vennene sa nei til russebuss – da tok Sebastian saken i egne hender

Artikkelen er over 7 år gammel

NØTTERØY: – Jeg er den første i landet som gjør dette her.

Det har seg slik at Sebastian Skjenken fra Tjøme svært gjerne ville ha med kameratgjengen på russebuss. Men det skulle vise seg å bli ganske vanskelig, studenter flest er ikke alltid de som er mest bemidlet så de planene ble det ikke noe av. Dermed ble det sådd en idé i Sebastians hode.

«Du kan vel kjøre din egen greie da Sebastian, så får du det som du vil likevel», sa en av kameratene.

Ideen vokste på Sebastian Skjenken og dermed var han i gang. Uten buss fikk han bli vandreruss, altså å gå. Eller vandrebæss, som de kaller det på slang.

LES OGSÅ: Russejentene flyr høyt med ny video

Han ringte musikkprodusenter og verdenskjente artister, men fant fort ut at det var kanskje å sikte litt høyt. Valget falt til slutt på en artist han kjente til fra før, Spicy Lemon, han tok oppdraget og dermed var soloturen i gang.

SE VIDEOEN HER (Saken fortsetter under)

 

En mann, egen logo, egen låt egen Facebook-side. Det høres kanskje ensomt ut, men Sebastian var langt fra ensom da han lanserte russelåten sin i kantina på skolen. Der var det fylt opp til randen av medstudenter, til og med fra flere av naboskolene var det kommet elever for å overvære verdenspremieren.

– Jeg ville jo ha buss, men når det ikke ble det, ville jeg gjøre noe ingen hadde gjort før meg. Dette vil gi gode minner, sier Sebastian Sjenken.

LES OGSÅ: Klager på russebråk

Og mens musikkvideoen og den egeninnkjøpte russelåta som bærer hans navn, dundret i skolens kantine, danset Sebastian Skjenken energisk foran hele gjengen. En aldri så liten egotripp vil kanskje noen kalle det, men snakk om gjennomføring!

SE VIDEOEN I TOPPEN AV SAKEN
 

Kommentarer til denne saken