Gå til sidens hovedinnhold

Utlover dusør på 10.000 kroner

Artikkelen er over 10 år gammel

NØTTERØY: Lørdag kveld forsvant Mona Rasmussens lille chihuahua Limla under en luftetur i lysløypa på Nøtterøy golfbane.

Rasmussens ektemann var på tur med hunden i lysløypa da de ble passert av to menn på ski.

– Limla ble redd og satte på sprang foran skiløperne som fortsatte å skøyte bortover med hunden foran seg. Mannen min mistet henne av syne og siden har hunden vært borte, forteller Mona Rasmussen.

Del på Facebook

Limla er sort og av rasen chihuahua. Hun veier bare tre kilo. 

Rasmussen er svært lei seg over at hunden hun har hatt i seks år er forsvunnet. Nå ønsker hun å få svar på hva som kan ha skjedd.

Rasmussens venninne Trine Lovise Thue Nilsen, forteller at de har lett etter hunden i flere dager, men at de fortsatt står uten spor.

Ulover dusør

– Vi håper skiløperne tar kontakt og forteller hva som skjedde. Forsvant Limla ut av løypene og til skogs, eller kjørt de kanskje på henne og fikk skadet henne?, spør Nilsen, som også oppfordrer andre som kan ha sett hunden om å ta kontakt.

– Om noen har kjørt på henne, eller skadet henne ved et uhell blir vi ikke sinte, vi ønsker bare å få vite hva som har sjedd med henne. Vi utlover en dusør på 10.000 kroner til den som kommer med opplysninger som fører til at hunden blir funnet, sier Rasmussen.

FØLG TØNSBERGS BLAD PÅ FACEBOOK:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.