Gå til sidens hovedinnhold

Ny svømmehall, er man ikke riktig klok?

Vi kan ikke herje vilt med skattebetalernes penger, selv om det kreves prioriteringer i budsjettet så bør det i alle fall ikke gå utover de svakeste, selv om underskuddet i økonomien ligger der.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Undertegnede har hatt mange innlegg i avisen angående svømmehallen i Tønsberg. Jeg har ment hele tiden at det går an å rehabilitere den gamle svømmehallen.

Vi kan ikke herje vilt med skattebetalernes penger, selv om det kreves prioriteringer i budsjettet så bør det i alle fall ikke gå utover de svakeste, selv om underskuddet i økonomien ligger der.

Nå må politikerne ta til vettet!

Salderingsposten (slik undertegnede ser det) speiler kommunestyrets avgjørelse med ordfører Anne Rygh Pedersen fra Arbeiderpartiet i spissen, for å ta fra de svakeste i samfunnet (støttekontakten) for å rette opp noe av underskuddet i økonomien. Det er bare tøys å tillegge at man bør bygge ny svømmehall til flere hundrede millioner, når man kommer langt med rehabilitering av den gamle til rundt 20-til 30 millioner kroner! (Skribentens mening.)

På oppfordring: Jeg vil her minne dere politikere om alle pengene som har gått til byfornyelse + Kaldnes og konsekvensene av at man nå vil bruke skattebetalernes penger, for å rett opp noe av de gigantiske prosjektene av pengebruken, som har gått til dette!

Det er forferdelig urettferdig å ta fra de svakeste støttekontakten, som har fungert optimalt for denne gruppen og stryke det som har vært en solid trygghet i tilværelsen!

Dette burde politikerne skamme seg over.

Så vil jeg for ordens skyld forklare på bakgrunn av at medarbeidere i Tønsbergs Blad har uttalt at jeg er så sinna med mine innlegg i avisen, men er det ikke lov å være engasjert i saker. Jeg bare spør?

Samtidig har jeg stor respekt for de mange dyktige journalister i Tønsbergs Blad, men jeg vil benytte meg her i dette innlegget i avisen til å si at dere er altfor mye opptatt av solskinnshistoriene (selv om det er vel og bra) men for lite presentasjon av saker som vektlegger tvister og politiske meninger fra helt vanlige folk, som berører vårt distrikt.

Det har jeg hørt fra flere, jeg tror av den grunn mange holder Aftenposten isteden. Det er noe å tenke over Kydland som journalistisk ansvarlig.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.