Charlen (20) vil åpne hjemmet i jula

Charlen og familien vil gjerne ta imot gjester på julaften, og gjerne et par dager til.

Charlen og familien vil gjerne ta imot gjester på julaften, og gjerne et par dager til. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

20 år gamle Charlen Larsen ønsker å gi noen en ordentlig julefeiring.

DEL

(Øyene) Hun og familien åpner hjemmet sitt på Torød på Nøtterøy for noen som ikke har en tradisjonell julefeiring å se fram til.

– I utgangspunktet bestemte jeg meg for å reise rundt og spre litt juleglede til folk som ikke har det så bra, men i og med at jeg ikke har bil blir det litt vanskelig. Jeg spurte derfor min far om vi kunne invitere noen hjem til oss, sier hun.

Og faren var ikke vond å be.

– Han foreslo til og med at de kunne overnatte, sier Charlen.

LES OGSÅ: Vil du ha et ekte, hjemmestrikket skjerf helt gratis?

I et stort hus på Torød nær vannet og med sjøutsikt vil vi gjerne feire jul med deg! Kjøring tur-retur skal ikke være noe problem om du ikke bor så veldig langt unna. Du er også hjertelig velkommen til å sove over noen netter om du ønsker det og feire litt mer enn bare julaften med oss, noe vi mer enn gjerne ønsker! Vi lover god stemning og godt humør og håper du har lyst å feire julen med oss, skriver Charlen på bloggen sin.

Hvordan feirer du jul? Bli med i TBs store juleundersøkelse!

Gamle og unge

Charlen sier hun føler med de menneskene som ikke gleder seg, men tvert imot gruer seg til jul.

– Min familie og jeg har lyst å bedre julen til noen som gruer seg. Enten om du er 18 eller 80 år, alene, par eller enslig med barn, ikke har noen å feire jul med eller ikke har råd? Da er det bare å skrive til meg, skriver hun på bloggen sin.

LES OGSÅ: Ble bråk da de forsøkte å endre på denne klassikeren

Julen hos Charlen feires med hennes far og mor, hennes to brødre på 12 og 18 år og hennes mormor på 75. I tillegg er en liten hund og en katt en del av juleselskapet.

– Vi lover full julefeiring med ribbe, pinnekjøtt, noe godt i glasset og julegaver under treet. Gjestene våre kan gjerne overnatte hvis de vil det og vi kan hente dem og kjøre dem hjem etter feiringen, sier Charlen.

Ber om kontakt

bloggen sin har Charlen lagt ut kontaktinformasjon. Hun oppfordrer folk som gjerne skulle ha feiret jul med henne og familien om å ta kontakt.

– Det er fint om skriver litt om seg selv, hvor mange de er og hvor de bor. Vi kan hente folk i hele Vestfold og sikkert litt utenfor fylket også, forteller hun.

Til daglig jobber Charlen Larsen på McDonald's på Fokserød ved Sandefjord.

– Men jeg har lyst å få meg jobb i forbindelse med botiltakene som tilbys av Tønsberg kommune. Jeg synes det er veldig hyggelig å jobbe med mennesker, sier Charlen.

LES OGSÅ: Jogget for klovnene på sykehuset

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken