Widerøe ble kåret til årets flyselskap innenriks

JETFLY: Widerøe satser friskt og skal i løpet av første halvår 2018 ta imot tre nye regionale jetfly, av typen Ebmraer fra Brasil. Flyet kan ta 114 passasjerer og skal brukes i trafikk til og fra Torp.

JETFLY: Widerøe satser friskt og skal i løpet av første halvår 2018 ta imot tre nye regionale jetfly, av typen Ebmraer fra Brasil. Flyet kan ta 114 passasjerer og skal brukes i trafikk til og fra Torp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Reisebyråansatte i Norge har stemt fram sine favoritter for 2018.

DEL

(Sandefjords Blad) Resultatene ble offentliggjort under bransjens «Oscarutdeling» på Wallmans i Oslo. I kategorien «Årets flyselskap innenriks 2018» var det Widerøe som kunne motta den gjeve utmerkelsen.

Grand Travel Award, også kalt reiselivsbransjens egen Oscar, er en festaften for hele den norske reiselivsbransjen.

I kategorien «Årets flyselskap innenriks 2018» var SAS, Norwegian og Widerøe, nominert. Til stor jubel var det Widerøe som kunne motta prisen og smykke seg med tittelen i 2018.

– Vi er fantastisk stolte over at reisebyråene har kåret Widerøe til det beste flyselskapet i Norge. Dette hadde ikke vært mulig uten Widerøes dyktige medarbeidere, og prisen er en bekreftelse på at vi i Widerøe gjør mye riktig. Vi jobber hver dag for å tilby høy servicegrad til våre kunder og distributører og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen, sier Widerøes salgs og distribusjonssjef, Lise Dean som tok imot prisen på vegne av flyselskapet.

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe's Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internett. Til sammen er de nesten 3000 medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og flyr til 46 destinasjoner i inn- og utland.

– I løpet av første halvår 2018 vil flyselskapet ta imot tre nye regionale jetfly. Dette markerer en ny era for den snart 84 år gamle flyselskapet. Med nye fly kommer en frisk satsing blant annet på nye destinasjoner. Norge og innenriksmarkedet vil allikevel forbli selskapets viktigste fokusområde, avslutter Lise Dean.

Artikkeltags