70.800 kroner fra skole til barnehjem

Leder for prosjektet Slottsfjellet Barnehjem, Navaratnam Mukilvannan (til venstre), nestleder for prosjektet og økonomiansvarlig Lisbeth Hoem, elevrådsleder og aksjonsleder Taran Gaasholt Smidsrød og avdelingsleder ved Færder, Anne Granløv, markerte at aksjonen på skolen er over og at pengene nå kan brukes til barnehjemmet.

Leder for prosjektet Slottsfjellet Barnehjem, Navaratnam Mukilvannan (til venstre), nestleder for prosjektet og økonomiansvarlig Lisbeth Hoem, elevrådsleder og aksjonsleder Taran Gaasholt Smidsrød og avdelingsleder ved Færder, Anne Granløv, markerte at aksjonen på skolen er over og at pengene nå kan brukes til barnehjemmet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TEIE: Mange timers frivillig arbeid blant elevene ved Færder videregående skal bidra til et bedre liv for fattige barn på Sri Lanka.

DEL

Lederne for Slottsfjellet Barnehjem og ressurssenter ble rørt til tårer da elevrådsrepresentant og aksjonsleder på Færder videregående skole, Taran Gaasholt Smidsrød, fortalte at det var godt å legge seg om kvelden og vite at hun har vært til hjelp for noen.

Hun og de andre elevene ved skolen har samlet inn 70.800 kroner til Slottsfjellet Barnehjem og Ressurssenter på Sri Lanka. Resultatet er et nytt bygg på 150 kvadratmeter i to etasjer som barn under fattigdomsgrensa kan glede seg over. Senteret hadde lange ventelister før dette prosjektet ble satt i gang. Nå er bygget ferdig, og en egen avdeling har fått navnet Færder-paviljongen.

Viktig prosjekt

– Det er viktig at skolen har et slikt internasjonalt prosjekt, sier elev Taran Gaasholt Smidsrød, som har hatt som oppgave å inspirere alle på Færder videregående skole.
Ifølge avdelingsleder Anne Oline Granløv og representantene fra Slottfjellet Barnehjem og Ressurssenter har hun gjort det på en imponerende måte. Alle elevene har latt seg engasjere.

LES OGSÅ:
Vil jobbe for Sri Lanka
– Vi har lykkes!
– Godt å kunne bidra

Artikkeltags