Her kan du gjøre et gratiskupp til barna dine – men bare på én betingelse ...

Tove Standnes-Ellstrøm og Nina Therese Blix inviterer alle Tønsbergs barnehageforeldre til byttekveld for barneklær- og -utstyr på Eik.

Tove Standnes-Ellstrøm og Nina Therese Blix inviterer alle Tønsbergs barnehageforeldre til byttekveld for barneklær- og -utstyr på Eik. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag kveld vil det være gode muligheter for å finne noen skatter til barna helt gratis, og dessuten glede andre med det dine barn har vokst fra.

DEL

Denne kvelden arrangeres det nemlig byttekveld for alle Tønsbergs barnehageforeldre. Det er Foreldreutvalget for barnehager i Tønsberg (FUB) som arrangerer byttekvelden.

Det er spesielt myntet på barnehageforeldrene i kommunen, og vil foregå i Tønsberg voksenopplærings lokaler i den gamle lærerskolen på Eik.

– Finn noe å bytte til

– Ta med det du måtte ha av klær for alle sesonger, sko, sportsutstyr, leker, bøker, vinter- og sommerutstyr eller annet dine barn har vokst fra, som andre kan ha nytte av. Det kan du igjen bytte i noe fint andre barn har vokst fra, oppfordres det i en pressemelding fra FUB.

Tønsberg kommune er i ferd med å innføre gratisprinsippet i alle barnehager.

– Da synes vi i Foreldreutvalget for barnehager i Tønsberg at det passer ekstra godt med en byttekveld som dette, og håper mange kan få med seg noen skatter hjem som gjør barna klare for dette barnehageåret – helt gratis, sier Nina Therese Blix i FUB Tønsberg.

– Må være rent og pent

Å bytte slik er bra både for miljøet og lommeboka, og har også blitt veldig populært blant mange, legger Tove Standnes-Ellstrøm i FUB Tønsberg til.

Husk på at alt du tar med deg, skal være helt, pent og rent, og hyggelig å ta i bruk for nestemann. Har du ingenting å bytte bort i denne omgangen, er du fortsatt velkommen til å ta turen for å se om du finner noe dine barn kan trenge.

– Vi håper å se mange denne kvelden, og at mange går fornøyde hjem med noe «nytt», sier Tove Standnes-Ellstrøm.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.