Gå til sidens hovedinnhold

Boligprisene stiger mest i Sandefjord

Artikkelen er over 3 år gammel

Boligprisene stiger i Vestfold. Den aller sterkeste veksten er i Sandefjord.

(Sandefjords Blad)

Boligprisene i Vestfold har steget fra fjerde kvartal i 2017 til andre kvartal i 2018. Den sterkeste veksten har vært i Sandefjord og i Holmestrand. I begge byene har prisene steget med 5,9 prosent, ifølge eiendomsmegleren Krogsveen.

Nabobyen i nord, Tønsberg, opplever også vekst. Både i Tønsberg og Færder har prisene steget med 5,5 prosent. Horten har hatt en prisstigning på 4 prosent, mens i Larvik har prisene steget med 3,4 prosent.

LES OGSÅ: Flere luksuseiendommer solgt i august (+)

Svakere prisutvikling i august

I august i år steg boligprisene i Norge med 0,8 prosent. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,1 prosent.

– I august var det en moderat boligprisutvikling både nasjonalt og i de store byene. Prisutviklingen for landet under ett er svakere enn hva som har vært normalt i august de siste ti årene. Men det høye transaksjonsvolumet i kombinasjon med et stort utbud av bruktboliger over store deler av landet, vitner om et sunt marked i god balanse, sier administrerende direktør Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge i en pressemelding.

Eiendom Norge har ikke egne tall for Vestfold i august. Krogsveen oppgir at prisstigningen for Tønsberg med Færder er på 1,1 prosent. Denne prisstigningen er ikke korrigert for sesongvariasjoner.

LES OGSÅ: Kaffegigant åpner stor avdeling i Sandefjord: – Vil trenge 10–15 ansatte (+)

Kommentarer til denne saken