Innstiller alle ruter: – Det er svært vanskelige kjøreforhold

SÅPEGLATTE VEIER: Alle ruter til Stokke, Nøtterøy/Tjøme og Tønsberg er innstilt. Vestfold kollektivtrafikk melder om svært vanskelige kjøreforhold.

SÅPEGLATTE VEIER: Alle ruter til Stokke, Nøtterøy/Tjøme og Tønsberg er innstilt. Vestfold kollektivtrafikk melder om svært vanskelige kjøreforhold. Foto:

DEL

Vestfold Kollektivtrafikk innstiller flere ruter på grunn av vanskelige kjøreforhold og såpeglatte veier tirsdag morgen.

– Alle ruter er innstilt inntil videre på grunn av underkjølt regn. Det gjelder ruter til Stokke, Nøtterøy/Tjøme og Tønsberg, melder VKT på Facebook klokken 09.30 tirsdag morgen.

– Det er svært vanskelige kjøreforhold og mange innstilte ruter. Foreløpig kjøres rute 01, 03, 210 42, 91 og 96. Vi beklager ulempene dette medføre.

Såpeglatte veier

Kommunikasjonssjef i Unibuss, Emilie Mejlænder, forteller at passasjerenes og sjåførenes sikkerhet er høyeste prioritet nå.

Det er underkjølt regn og såpeglatt på veiene, derfor er sikkerhet vår høyeste prioritet nå. Trafikkledelsen jobber på spreng og noen sjåfører har måttet stoppe bussene langs veien. Vi har folk ute på veien for å bistå sjåførene nå.

– Vi forventer at veiene blir saltet og vedlikeholdt utover dagen, i tillegg til at det blir mildere. Vi vurderer situasjonene fra time til time når det er forsvarlig at bussene kjører igjen, legger hun til.

Trafikkmeldinger

Trafikkmelding Holmestrand: Kun rute 42 som kjører. Alle andre ruter er innstilt inntil videre.

Trafikkmelding Re: Bergsåsen blir ikke betjent inntil videre.

Trafikkmelding Sandefjord: All trafikk innstilles med unntak av rute 01.

Også i Sande og Svelvik er alle bussruter innstilt.

VENTER: Flere passasjerer venter på bussstasjonen i Tønsberg. Svært mange ruter er innstilt tirsdag morgen.

VENTER: Flere passasjerer venter på bussstasjonen i Tønsberg. Svært mange ruter er innstilt tirsdag morgen.

Artikkeltags