Facebook-gruppa «Færdertinget» har vært en hyppig brukt debattarena for innbyggerne i Færder kommune. Nå legges gruppa ned, melder initiativtaker Rita Sundseth Eriksen fredag kveld.

Hun begrunner nedleggelsen med at «det er en tid for alt».

– Det er nok ingen tom trussel om at jeg vurderer å legge ned gruppa og i går bestemte jeg meg. Jeg vil være fri fra mobil, iPad og PC og bruke tiden min på noe som gir meg mer på det personlige planet. Færdertinget blir lagt ned, skriver hun i et innlegg i gruppa fredag kveld.

LES HELE INNLEGGET HER (Link til Færdertinget på Facebook)

Skiftet navn

Hun har jobbet med gruppa siden februar 2015. Det startet som «Kommunevalg Tjøme», ble etter hvert til «Kommunevalg Færder 2017» og endte til slutt opp som «Færdertinget».

LES OGSÅ: «Olav Jensen» forlater Færdertinget: – Jeg tar min hatt og går

– Min intensjon har hele tiden vært å være ærlig, få fram sannheter, og la folk få mene som de vil. Men har noen vært ufine, har jeg sagt ifra. For uansett hva folk måtte mene og tro om meg, så har ytringsfriheten vært viktigst, skriver Eriksen.

Les også

Ingen ansatte har, så langt jeg kan se, blitt uthengt på Færdertinget med navn

Blir ikke borte

Innholdet i «Færdertinget» blir ikke slettet selv om siden legges ned.

– Det som skjer er at Færdertinget blir arkivert. Det betyr at ingenting blir borte, for her ligger mye historie. Og skulle bli ønskelig å starte den opp igjen, er det mulig, opplyser Eriksen.