Flommer over av leserbrev om veisaken

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

TØNSBERG: Veisaken engasjerer leserne våre. Tønsbergs Blads innbokser flommer nesten over av innlegg og leserbrev.

DEL

Det er en situasjon debattredaktør Morten Wang er svært fornøyd med. Han håper bare alle forstår at avisen ikke har ubegrenset med plass, og at det derfor kan ta litt tid før folk ser innlegget sitt på trykk.

LES ALT PÅ OM VEISAKEN

– Enormt tilfang

– Denne veisaken engasjerer voldsomt. Det er kjempefint og morsomt for oss at så mange ser Tønsbergs Blad som sin debattarena. Problemet er at tilfanget er så enormt at det nytter ikke å ta inn alt fortløpende. Bare nå i skrivende stund ligger det over 30 innlegg og venter. Hver morgen når jeg åpner PC-en finner jeg fem til sju nye innlegg om veisaken.

– Har du opplevd maken?

– Det ligner på ukene før et valg, spesielt kommunevalg. Forskjellen er at da er det hundrevis av politikere som vil på og at innleggene dreier seg om mange forskjellige saker. Nå er det vanlige kvinner og menn som skriver, og anslagsvis åtte av ti innlegg handler om veisaken.
Vestfjord vs. nord-sør

LES OGSÅ: – Kanalbru-løsning ikke billigere

Innleggene handler, som de fleste TB-lesere sikkert har fått med seg, særlig om Vestfjord-forbindelsen kontra det såkalte nord-sør-alternativet. De siste dagene har det begynt å svinge rundt alternativet med ny og parallell kanalbru ved siden av den gamle. Debatten vil sikkert fortsette lenge ennå, og hvis nord-sør blir endelig valgt, kommer nok spørsmålet om bru eller tunnel i forgrunnen.

– Hvorfor får ikke alle veiinnlegg plass fortløpende?

– Vi har to debattsider hver dag pluss en leserbrevside cirka annenhver dag. Vi skal jo helst få plass til noe annet også, sier Morten Wang.

Artikkeltags