Norwegian er urolig for sommertrafikken

NORWEGIAN: Talsperson Lasse Sandaker-Nielsen sier til Reuters at Norwegian er forberedt på at noen fly kan bli satt på bakken.

NORWEGIAN: Talsperson Lasse Sandaker-Nielsen sier til Reuters at Norwegian er forberedt på at noen fly kan bli satt på bakken. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Sandefjords Blad) [Nettavisen] - Sommertrafikken går bra, men vi er bekymret for våre Dreamlinere, sier Norwegians talsperson Lasse Sandaker-Nielsen til Reuters.

Årsaken er problemer med jetmotorene på Dreamliner. Rolls Royce har hatt problemer med sine Trent 1000-motorer som brukes på Dreamliner, og tidligere i vår ble noen fly med disse motorene satt på bakken. Mandag sa Rolls Royce at feilen er funnet på flere fly.

LES OGSÅ: Se hvordan Bjørn Vidar vil utvikle sjøfronten på Stub (+)

Hangar.no skrev tidligere at alle Dreamlinere må inn for sjekk. Rolls Royce tar regningen for dette, men Norwegian må sette fly på bakken mens de kontrolleres.

Nå sier Norwegian at dette uroer selskapet som nå har leid inn ekstra fly.

- Vi har tatt høyde for at fy kan bli satt på bakken og har derfor leid inn ekstra kapasitet. Noen av rutene er rammet og de blir erstattet med innleide fly, sier Sandaker-Nielsen til Reuters.

LES OGSÅ: – Vi vil gjerne bli Nordens Las Vegas (+)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken