FKT ville suspendere Aldas, klar for Flint onsdag

NY SPILLER: A-lagstrener Morten Rom i Flint er glad for å forsterke laget med Damian Aldas.

NY SPILLER: A-lagstrener Morten Rom i Flint er glad for å forsterke laget med Damian Aldas. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

FK Tønsberg forespeilet Damian Aldas en lengre suspensjon fra kamper og trening etter Madla-kampen søndag. Onsdag ble han klar for Flint.

DEL

– Damian slo til en Madla-spiller, og slik oppførsel vil vi ikke assosieres med, sier sportslig leder Lars Bakkerud i FK Tønsberg.

– Vi hadde møte mandag hvor vi signaliserte en lang suspensjon. Vi ble i møtet etterhvert enige om å avslutte samarbeidet, og ønsker Damian lykke til i ny klubb, sier Bakkerud.

– Er dere skuffet over at Aldas ikke ble den forsterkningen dere så for dere?

– Det har vel ikke vist seg å være noen god match mellom klubb og spiller. Vi må vel innrømme det, sier Bakkerud.

LES OGSÅ: Ny julegave til FKT-fansen

– Når en klassespiller som er lokalisert i Tønsberg ble tilgjengelig, så var dette naturligvis veldig interessant for oss. At en spiller som Damian velger Flint i sterk konkurranse med flere hardsatsende Vestfold-klubber er vi ekstra stolte over. Det viser at Flint som klubb er attraktiv, sier sportslig leder Espen Røkaas på Flints Facebook-side da klubben presenterte nyheten.

Damian Aldas kom til FKT fra 3. divisjonsklubben Verdal. I Flint blir han gjenforent med landsmannen Adrian Krysian som han spilte med i Verdal ifjor.

Aldas blir 4. divisjonklubbens femte polske spiller. Adrian Chomiuk og Mateusz Kowalski spilte i Flint ifjor, i vinter kom også keeperen Konrad Kapusta.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags