Ingen savnet valpen

Kjenner du til denne søte, lille tassen?

Kjenner du til denne søte, lille tassen? Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

SANDEFJORD: Ingen savnet den lille forkomne valpen som ble funnet ved en båtplass i Sandefjord tirsdag kveld.

DEL

Den lille Rottweiler-valpen ble funnet i forkommen tilstand i nærheten av Asnes båtplass i Sandefjord ved 18-tiden tirsdag kveld.

– Ingen eier har så langt meldt den savnet, opplyser Johs. Nysæter ved Vestfold politidistrikt.

Det var Tor Harald Christensen hos Viking som tok seg av valpen den første tiden, mens man håpet på at noen ville savne hunden.

– Den blir her på Viking-stasjonen sammen med meg i natt. Men nå har jeg litt problemer med å holde styr på den. Den var veldig pjusk da jeg fant den, men nå er den helt propell, fortalte Tor Harald Christensen på telefon til tb.no tirsdag kveld.

Ingen eier meldte seg

Etter at Tønsbergs Blad skrev om valpen, har saken gått land og strand rundt, godt hjulpet av Facebook.

– Jeg kom akkurat på jobb, men kollegaen min forteller om at det har ringt i hele dag. Det må være over 50 telefoner vi har fått hit, men også andre avdelinger av Viking har fått henvendelser, sier Frode Kleppan hos Viking i Sandefjord.

Han forteller at flere har tilbudt seg å passe hunden i helgen, men massiv respons til tross, ingen eier har meldt seg.

 – Det er litt rart, men nå har jeg akkurat vært å levert valpen på kennel. Vi har mange røde dager foran oss, så det var best slik. Vi har jo annet å drive med enn å svare på alle disse henvendelsene også, sier Kleppan.

Nå er valpen hos Grenland dyrepensjonat.

– De har vi veldig god erfaring med, og valpen har det bra nå. Senere blir vel valpen omplassert, sier han og forteller at selv om det er påske, er det ting å gjøre.

– Ja, det var en som har kjørt fast liften sin og som trenger assistanse. En annen har flatt batteri, så det er jo litt å pusle med, ler Kleppan.

Nå som valpen er plassert på kennel, håper han og resten av gjengen hos Viking, at det blir mer stille på telefon.

Artikkeltags