Maris Borg Høiby har fått ny jobb

NY JOBB: Marius Borg Høiby har gjort tønsbergenser av seg. Nå har han fått ny jobb i gründerfirma.

NY JOBB: Marius Borg Høiby har gjort tønsbergenser av seg. Nå har han fått ny jobb i gründerfirma. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn har fått seg sin tredje jobb på under ett år.

DEL

Gründer Fanny Ødegård startet for halvannet år siden utelivsappen Moodie, som skal være verdsatt til 53 millioner kroner. Nå har hun ansatt Tønsberg-bosatte Marius Borg Høiby (22), melder Dagens Næringsliv.

For tre måneder siden var gründerselskapet nær ved å gå dukken, etter at det skar seg med å hente kapital fra en investor til å betale utviklingspartneren fra Hviterussland. Dermed truet utviklerne med å stenge appen, som hjelper unge med å navigere i utelivet i de største norske byene, skriver VG.

Aksjonærer kastet seg imidlertid rundt og overførte 450.000 kroner på under 24 timer, og krisen ble avverget, ifølge avisen.

Per nå har Moodie drøye 7500 unike brukere. For å nå målet om 100.000 brukere, har Ødegård blant annet ansatt nettopp Marius Borg Høiby - som selger.

– Han har god kompetanse fra bransjen. Han har jobbet i Los Angeles og det er ingen hemmelighet at vi vil ekspandere til USA. Han har et ekstremt nettverk i USA i tillegg til nettverk i Norge. Han er supermotivert og jeg tror både arbeidsplassen og arbeidsoppgavene passer ham veldig godt, sier gründeren til DN.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken