Vegard (22) leder VG-lista i kveld: – Jeg er mest nervøs for at familien min skal se meg på TV!

STOR OPPGAVE: Vegard Harm er klar for å lede konserten i Oslo fredag kveld.

STOR OPPGAVE: Vegard Harm er klar for å lede konserten i Oslo fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stokke-komikeren skal lede det enorme direktesendte musikkshowet fra Rådhusplassen fredag kveld.

DEL

– Jeg er helt sykt spent. This is a dream come true, sier Vegard Harm noen timer før showstart, fredag.

Stort publikum

Han befinner seg backstage. Og han er klar over at det blir folksomt. VG-listeshowet lokker publikum i store masser til Rådhusplassen. Rundt 100.000 mennesker har tidligere år funnet veien til konserten.

I år er den ene av to programledere fra Vestfold. Komiker Vegard Harm fra Stokke skal lede showet sammen med Christine Dancke fra NRK P3. Dancke har vært vertinne for showet flere ganger tidligere.

Nervøs under prøvene

– Hvordan går det med nervene?

– Nervene var i høyspenn under de første prøvene på onsdag. men nå er jeg faktisk rolig og gleder meg. Jeg er mest nervøs for at familien min skal se meg på TV i dag, haha. Men det skal gå bra, forteller Harm.

Han har fått mange fine meldinger fra folk.

– Veldig hyggelig med tilbakemeldingene og lykkeønskningene jeg har fått fra Vestfold-folk og fra Stokke-folk. Det setter jeg stor pris på, sier han.(Saken fortsetter under bildet)

LES OGSÅ: Vegard Harm flyttet hjem: – Takke meg til Stokkesenteret og traktorer som legger igjen en sti av dritt gjennom hele sentrum

Mange artister på scenen

VG-lista fyller 60 år senere i høst. Det er også 20 år siden det første VG-listeshowet på Rådhusplassen.

Får du ikke vært der selv så kan du følge konserten direkte på NRK, P3 eller på VGTV fredag kveld. Artister som blant annet Alan Walker, Admiral P, Hkeem, Seeb og Sondre Justad skal opptre.

LES OGSÅ: Komiker Vegard Harm lykkes med fylleangst-spøk

Vegard Harm

■ Vegard Harm Antonsen født 1996, mest kjent som Vegard Harm, er en norsk influencer fra Stokke i Vestfold.

■ Han ble først kjent gjennom Twitter og deretter regelmessige humorvideoer på videodelingstjenesten Vine, men gikk senere over til plattformene Facebook og Instagram. På Vine var han også Norges mest fulgte person.

■ Vegard Harm leder podcasten Harm & Hegseth for VG sammen med kollega Morten Hegseth, der de diskutere siste nytt innen kjendisverdenen og deler stort og smått fra eget liv. De har også programmet Panelet på VGTV sammen, der de diskuterer ukas snakkiser i kjendisverden.

■ Våren 2018 har Harm en egen serie på VGTV, Vegard x Funkygine, der treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand, best kjent som Funkygine, hjelper han med å komme i bedre form. Harm har også fått i oppgave å lede VG-Lista 2018 sammen med NRK profil Christine Danchke.

Kilde: Wikipedia

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags