Her serveres kaffe og gratis kultur

KAFFE OG KULTUR: Kristin Mackinnon i Frelsesarmeen ønsker velkommen til nok en vår med kultur i Skaperverket kulturkafé.

KAFFE OG KULTUR: Kristin Mackinnon i Frelsesarmeen ønsker velkommen til nok en vår med kultur i Skaperverket kulturkafé. Foto:

Vil du gå på kafé og samtidig få en kulturell opplevelse? Ja, da kan Skaperverket kulturkafé være stedet.

DEL

Skaperverkets kulturkafé startet allerede forrige torsdag årets vårsesong. Fram til og med 15. juni vil stedet by på sju forskjellige kulturarrangementer.

Skaperverkets kulturkafé drives av Frelsesarmeen, og holder til i lokalene til Fretex og Skaperverket i Nedre Langgate.

– Har etablert seg godt

– Kulturkafeen har allerede etablert seg godt i byen vår, og ble nominert til årets arrangement (lite) under Tønsberg Awards sommeren 2018. Både publikum og artister ser ut til å verdsette konseptet, og vi samler fullt hus ved hver kulturkafé, forteller Kristin MacKinnon.

Tanken er at gode kulturelle opplevelser skaper livskvalitet, samt også å gjøre god kultur tilgjengelig for alle.

– Alle konserter er gratis, og programmet består av en god blanding kjente, nasjonale artister, lokale artister, unge talenter og Frelsearmeens interne artister. Felles for dem alle, er at de leverer musikk på et høyt nivå og har mye godt på hjertet. Kafeen sørger for god servering, og alt ligger til rette for en god opplevelse i den trivelige stua vår her på Skaperverket, fortsetter hun.

– En flott dugnadsgjeng

Skaperverkets kulturkafé drives hovedsakelig av frivillig innsats, både når det gjelder booking, rigging, kafé så vel som lyd og lys.

– Dette sammen med Skaperverkets jobbsøkere, som daglig er i arbeidstrening hos oss, utgjør en flott dugnadsgjeng som gjør kluturkaféen mulig. Hver gang en kulturkafé arrangeres, sysselsettes mange mennesker, både før, under og etter arrangementet.

Så hver gang noen kommer og kjøper en kopp kaffe eller en vaffel i kafeen, er det med på å bidra til at dette tilbudet videreføres.

– Skaperverket oppfyller dermed vårt ønske om å gi et helhetlig tilbud til enkeltmennesket, som en god konsert i hyggelige omgivelser for noen. Som en livsviktig arbeidsoppgave for andre, sier MacKinnon.

Vårens kulturkafeer

14. februar: Marthe Wang.
7. mars: Julie Dahle Aagård Trio.
4. april: Hans Inge Fagervik.
25. april: Lewi Bergrud Trio.
9. mai: Pikenavn Smith.
23. mai: Henrik Syse, Anne Vada, Thor-Erik Fjellvang.
15. juni: Sing along med Nittedal Gospelkor.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags