Camilla og Ann Christin deler ut Bylivsprisen for første gang – du kan bestemme hvem som får den

PRISUTDELING: Camilla Mobakk i Tønsberg Sentrum og Ann Christin Horsgaard hos Farmandstredet inviterer næringslivet til Tønsberg Awards 2018 i Foynhagen.

PRISUTDELING: Camilla Mobakk i Tønsberg Sentrum og Ann Christin Horsgaard hos Farmandstredet inviterer næringslivet til Tønsberg Awards 2018 i Foynhagen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Næringslivet skal feire seg selv og lanserer Tønsberg Awards 2018.

DEL

– Dette gjør vi for å styrke samholdet i byen og dyrke «heia-kulturen», forteller markedssjef Ann Christin Horsgaard ved Farmandstredet.

– Næringslivet kan lære av hverandre

Med stadig mer netthandling er det viktig at alle som driver butikk og næringsvirksomhet i Tønsberg står sammen og viser muskler. Et nytt tiltak i så måte er Tønsberg Awards – som arrangeres for første gang i Foynhagen 26. mai. Med konsert med Julie Bergan, stor festivitas, og en rekke prisutdelinger.

– Det er viktigere enn noen gang at vi i sentrum holder sammen. Vi har mye å lære av hverandre, mener Horsgaard.

Under Tønsberg Awards skal næringslivet altså feire seg selv med brask og bram. En rekke priser i ulike kategorier skal deles ut. Den gjeveste av dem alle er altså Bylivsprisen.

– Vi gleder oss skikkelig, sier bylivsleder Camilla Mobakk i Tønsberg Sentrum.

LES OGSÅ: Arild inviterte prinsesse Ingrid Alexandra til Messas 50-årsjubileum

Du bestemmer

Og du kan være med å bestemme hvem som fortjener Bylivsprisen. Ingen kandidater er for liten eller for stor. Men den/de som nomineres må ha gjort noe spesielt for byen det siste året. Du kan nominere din kandidat direkte her. Fristen for nominasjon er 15. april.

– Det kan være en organisasjon, en bedrift, et prosjekt eller en person som har utmerket seg i byen i 2017, forklarer Mobakk.

LES OGSÅ: Seigmen-jubel i Foynhagen : – Jeg har grått og mast om å få dem hit

Håper prisen vil inspirere

En jury vil plukke ut fire verdige kandidater, som kan stemmes på via nettet. Vinneren vil bli presentert under Tønsberg Awards.

– Bylivsprisen skal være en vandrepremie som skal henge høyt. Det skal være ekstra stas å ha navnet sitt på den, og den skal forhåpentligvis gi inspirasjon til andre, sier Mobakk.

Det er Farmandstredet, Tønsberg Sentrum og Pulserende Kystperle som står bak Bylivsprisen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags