Messa feirer som kjent 50-årsjubileum i år. Og er det noe mange har et forhold til så er det nettopp Tønsbergmessen. Enten det er av nyere dato eller av eldre årgang.

Send oss din historie

Nå ønsker Tønsbergs Blad å høre om ditt beste messe-minne, eller se ditt blinkskudd fra Messa. Om du var der i 1968, 1989, 2010 eller i fjor, spiller ingen rolle. Vi ønsker historier fra alle tidsepoker.

Messafestivalen og Tønsbergs Blad belønner de tre beste bidragene med penger eller tivoli-bånd. Og bidragene dere sender inn kommer på trykk hos oss. Alt du behøver å gjøre er å sende oss en mail til: tips@tb.no med bilde av deg selv og en historie tilknyttet Messa.

– Det jeg husker best er da Pippi var her i 1969. Jeg var 16 år og det var fullstappet her og fullstendig kaos og moro, forteller messegeneral Arild Johansen.

LES OGSÅ: Messegeneralen inviterte prinsesse Ingrid Alexandra til Messas 50-årsjubileum

Liten bil – mange penger

Berit Molstad har jobbet med økonomi på Messa siden 90-tallet. Hun husker godt en spesiell pengetransport.

– Jeg husker vi fylte opp min gamle Volkswagen Polo med sedler og mynter, og kjørte ned til banken med alle pengene. Det var veldig mye penger, det var helt fullt bak i bilen, forteller hun med et smil og rister litt på hodet.

LES OGSÅ: I 20 år har han sørget for tenårings-hyl på messa – nå er nye skrik på vei

Smurfene

Tormod Johansen har også vært med i messestyret i en årrekke. Han drar fram opptredenen til Geir Børresen og Smurfene i 1979.

– Jeg hadde med meg nevøen min, og han satt på skuldrene mine og sang av full hals. Han kunne alt på rams. Folk ble etter hvert mer oppmerksomme på nevøen min enn på det som skjedde på scenen, forteller han og ler.

– Artige og rørende historier

Arild Johansen tror mange der ute sitter på interessante historier og bilder fra messas 50 år lange historie.

– Jeg tror det vil komme inn mange artige historier, og ikke minst rørende historier. Kanskje noen fant sin store kjærlighet her på Messa. Når det gjelder bilder folk sitter på så kan jeg tenke meg at det er mye fryd og latter fra tivoli, og ikke minst bilder av artister på scenen, sier han.

En jury vil plukke ut de tre beste bidragene som dere lesere sender inn til oss. Fristen for innlevering er 23. april.

Send til: tips@tb.no

1.-premie: 10.000 kroner

2.-premie: To tivolibånd (verdi 800 kroner)

3.-premie: To tivolibånd (verdi 800 kroner)