Glenn Main Henriksen (48) fra Tønsberg er en av deltakerne som skal prøve seg i «Norske Talenter» fredag.

Heltidsmusikeren er kjent for mange som underholder på byen, men har spilt med flere storheter opp gjennom karrieren. Siden den gang har det gått slag i slag musikalsk sett for mannen som er veldig glad i 80-tallsintrumentet keytar.

Han deltok i talentprogrammet i fjor, uten å komme videre. Denne gang kutter han ut Kiss-sminken og prøver friskt igjen.

Henriksen har en dramatisk forhistorie, som tb.no omtalte i 2015. Da han var 5 år gammel var han nær ved å miste høyrearmen for godt. Hele historien kan du lese her.

Oscar rapper

Rapperen Oscar Almquist (18) fra Tjøme er den andre Vestfold-deltakeren i denne sendingen.

Greveskogen-eleven er kjent for mange som halvparten av rapduoen Oscar & Jørgen, og sist sommer underholdt opptrådte han for et stort publikum under Færderfestivalen.

LES OGSÅ: Oscar fra Tjøme gleder seg til å spille på Færderfestivalen

Det blir alt fra glitrende sportsdans, kul rap, sjarmerende trylling, nydelig fiolinmusikk, mystisk mentalisme, keytar og svømmedans i fredagens «Norske talenter», skriver TV 2 i en pressemelding.

Dommerne Mia Gundersen, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe er klare for å la talentene utfolde seg på scenen, før de må avgjøre om de er flinke nok til å gå videre i konkurransen.Solveig Kloppen er som vanlig klar bak scenen for å heie på alle sammen.