Martin og Meny gikk til topps – fikk over halvparten av stemmene

GLAD VINNER: Martin Gran fra Meny Revetal flankert av Charlotte Svendsen i Pulserende Kystperle (til venstre) og Heidi Skjeggerød i Tønsberg Næringsforening.

GLAD VINNER: Martin Gran fra Meny Revetal flankert av Charlotte Svendsen i Pulserende Kystperle (til venstre) og Heidi Skjeggerød i Tønsberg Næringsforening. Foto:

Vestfolds største Meny-butikk gikk rett til topps. Bedrift i nye Tønsberg til topps i næringslivskonkurranse.

DEL

Det var ingen tvil da leserne hadde gitt sin mening. Meny Revetal er vinner av Næringslivets Pris 2018. Den ble delt ut torsdag kveld på Næringsforeningens julebord på Brygga.

Meny Revetal stakk av med nesten halvpartene av alle de 2500 unike stemmene som ble avgitt i Tønsbergs Blad sin avstemming. De fem nominerte var Auksjonen.no, Meny Revetal, Murmester Dag Arne Nilsen, Micasa og Omega Holtan.

LES OGSÅ (+): Over halvparten av kundene til Martin kommer langveisfra: – Vi hører ofte at det er så hyggelig her

– Alle disse fem er valgt ut blant mange nominerte og er alle veldig gode aktører i regionen vår. Det er spesielt hyggelig at det var en bedrift i Re som gikk til topps i år nå som vi er i gang med kommunesammenslåingen. Vi slo sammen de to næringsforeningene i år, sier daglig leder av Tønsberg Næringsforening Heidi Skjeggerød.

I forkant ble det gjennomført en nominasjonsprosess der det kom inn over 70 forslag til bedrifter i vår region. Juryen plukket ut fem kandidater som en etter en ble presentert i Tønsbergs Blad.

LES OGSÅ: Siste sjanse: Hvem mener du fortjener pris?

– Vi har mange og gode bedrifter her hos oss, og de er viktige for å skape arbeidsplasser og bidra til at Tønsberg-regionen er et godt sted å bo. Gjennom denne prisen ønsker vi å sette fokus på ulike sider ved vårt næringsliv. Meny Revetal er en flott butikk å handle i, de er opptatt av å skape gode arbeidsplasser og de er opptatt av å utvikle nærmiljøet, sier Charlotte Svensen, daglig leder i Pulserende Kystperle.

Artikkeltags