Gå til sidens hovedinnhold

Edh fikk årets næringslivspris

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble jevnt på oppløpet, men det var utleiefirmaet Edh som kom seirende ut av konkurransen om årets næringslivspris.

Med bare 50 stemmers overvekt, kunne Sem-firmaet Edh ta imot heder og ære som Tønsberg-områdets beste næringslivsbedrift. De slo Support Service Partner på målstreken, da de 2.000 stemmene var talt opp.

Det er lesere av Tønsbergs Blad og medlemmer av Tønsberg næringsforening som først har foreslått kandidater til prisen, og lesere av avisen har gitt sine stemmer på sin favoritt. Totalt ble 95 bedrifter nominert.

I statuttene for prisen står det at nominerte bedrifter skal ha tilhold i Tønsberg-regionen, skape et godt omdømme for regionen, ta samfunnsansvar og skape stolthet i sin bransje. Våre lesere syntes altså at Edh fylte alle disse kriteriene.

Gode medarbeidere

– Denne prisen er til alle våre 17 fantastiske medarbeidere, og jeg gleder meg som en unge til å fortelle dem det, sa Terje Edh etter prisutdelingen.

– Vi har en arbeidsstokk som står på for kunden 100 prosent, og vi har et sykefravær som nesten er null. Det tyder vel på at vi alle trives på jobben, og har det moro. Derfor er det stas at vi blir satt pris på, sa en glad og fornøyd bedriftseier.

Edh holder til på Sem, og leier ut store og små maskiner. Firmaet ble etablert i 1962 av Einar Edh, og har blitt et av landets største utleiefirmaer for maskiner.

Foruten Edh, var altså Support Service Partner i finalen, sammen med Lunehjem.no, Withs bakeri og Format Eiendom. Prisen er et samarbeid mellom Pulserende Kystperle, Tønsberg Næringsforening og Tønsbergs Blad.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.