Trosset gråværet for å se bålet på Fjærholmen

PÅ STRANDA: Edvard G. Lassen, Isabell Engebretsen, Sara Engebretsen og Noa Engebretsen fikk være lenge oppe på sankthansaften og lekte på stranda ved bålet.

PÅ STRANDA: Edvard G. Lassen, Isabell Engebretsen, Sara Engebretsen og Noa Engebretsen fikk være lenge oppe på sankthansaften og lekte på stranda ved bålet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Nøtterøy-folk blir ikke hjemme på sankthansaften selv om det er litt regn i lufta.

DEL

NØTTERØY: Flere hundre som hadde pakket med seg paraplyen og engangsgrillen og reist til Fjærholmen for å se et av de store sankthansbålene på Nøtterøy.

FYR PÅ BÅLET: Mange bet tennene sammen og tok turen til Fjærholmen selv om det var litt regn i lufta. Utover kvelden lysnet det og sluttet å regne.

FYR PÅ BÅLET: Mange bet tennene sammen og tok turen til Fjærholmen selv om det var litt regn i lufta. Utover kvelden lysnet det og sluttet å regne. Foto:

– Det er koselig å se bålet, ikke bare sitte hjemme med ipaden. Engangsgrillen fungerer også i regnvær, sier Inger Helene Valmestadrød.

KALD KVELD, VARM MAT: Celine Valmestadrød Thomassen, Inger Helene Valmestadrød, Hilde Pettersen og Celina Pettersen Høvik fikk fyr på engangsgrillen i regnværet.

KALD KVELD, VARM MAT: Celine Valmestadrød Thomassen, Inger Helene Valmestadrød, Hilde Pettersen og Celina Pettersen Høvik fikk fyr på engangsgrillen i regnværet. Foto:

Da det nærmet seg tid for å tenne bålet roet også regnværet seg ned, og folk kunne klappe sammen paraplyen. Daglig leder Unni Christensen på Nøtterøy familiecamping Fjærholmen sikret seg uansett ved å helle ekstra lampeolje på bålet før hun tente på.

FIKK FYR PÅ BÅLET: Daglig leder Unni Christensen på campingplassen på Fjærholmen forsikret seg om at bålet ville ta fyr med litt ekstra lampeolje.

FIKK FYR PÅ BÅLET: Daglig leder Unni Christensen på campingplassen på Fjærholmen forsikret seg om at bålet ville ta fyr med litt ekstra lampeolje. Foto:

Det var heldigvis ikke mange millimeterne nedbør som falt sankthanskvelden, en gjeng fra Vestskogen som reiser til Fjærholmen hvert år holdt seg helt tørre fordi de hadde søkt tilflukt under noen trær.

TRADISJON: Denne gjengen fra Vestskogen pleier å være på Fjærholmen hvert år. De hadde søkt tilflukt under trærne og holdt seg tørre.

TRADISJON: Denne gjengen fra Vestskogen pleier å være på Fjærholmen hvert år. De hadde søkt tilflukt under trærne og holdt seg tørre. Foto:

Artikkeltags