Gå til sidens hovedinnhold

Ble fanget i fella

Artikkelen er over 7 år gammel

Dette er noe du stort sett bare ser i vitsetegninger. Men noen ganger skjer det også i virkeligheten.

TØNSBERG: Firmaet Harald Langemyhr AS skal lage parkeringskjeller for leilighetene i St. Olavsgate 18 i Tønsberg på et areal ut mot Vestfoldgaten.

Her har det til nå vært parkeringsplass. I den siste tiden har man kunnet benytte plassene gratis.

For noen dager siden fikk alle bileierne lapp på frontruten med varsel om gravearbeid og at bilene måtte flyttes. Alle har etterkommet pålegget, så nær som en.

Øy av asfalt

Da fristen for å flytte bilene var gått ut, startet Langemyhrs folk maskinene og begynte å skrelle av asfalten på parkeringsplassen. Etter endt jobb ble den enslige personbilen stående igjen på en øy av asfalt midt på gravetomta.

– Vi har sporet opp eieren og forsøkt å ringe ham uten å få kontakt, sier Harald Langemyhr som ser det komiske i situasjonen.

Tvangsflytting

Men det er egentlig ramme alvor. Firmaet har et tidsskjema å følge og bilen må derfor vekk så fort som mulig. Langemyhr vil helst at eieren selv skal flytte den.

– Får vi ikke tak i ham snart, må vi tilkalle Viking eller Falken for å få rullet bilen vekk, sier Langemyhr.

Parkering og park

Tønsbergs Blad har også forsøkt å få kontakt med eieren uten å lykkes.

Det er en stor jobb som skal gjøres på arealet mellom boligblokka og Vestfoldgaten. Reguleringsplanen for området er nylig vedtatt. Det skal bygges en park på arealet når parkeringskjelleren er på plass.

Men først må bilen bort.

Kommentarer til denne saken