Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne fikk slibrige tilbud under soltime

Artikkelen er over 10 år gammel

TØNSBERG: Da kvinnen (42) var ferdig med å ta sol, oppdaget hun at noen hadde stukket et slibrig brev inn under døren til rommet hennes.

Hendelsen skjedde på Brun og Blid på Kilen i slutten av oktober.

Del på Facebook

– Da jeg skulle ta sol, oppdaget jeg en mann som oppførte seg litt mistenkelig i gangene. Han sto og studerte rommene hvor solsengene står. Da jeg skulle betale for soltimen min, sto han så nærme meg at jeg måtte be ham flytte seg. Da venninnen min kom forsvant han.

LES OGSÅ: Nathalie (23) oppdaget mann bak solsenga

Kvinnen tenkte ikke noe mer over hendelsen før hun etter soltimen oppdaget et brev som var blitt stukket inn under døra til rommet hun brukte.

– I brevet var det tilbud om all slags slibrige ting. Nederst sto det også et telefonnummer, sier 42- åringen.

Hun ble såpass stresset at hun kastet brevet fra seg og reiste hjem.

– Etterpå ringte jeg til solariekjeden og fortalte om hendelsen. Derfor ble jeg overrasket da jeg leste saken om jentene som fant en mann bak solsengen. Der opplyste Brun og Blid at de ikke hadde mottatt andre meldinger om ting som har skjedd på solariet i Tønsberg.

– Tar dette seriøst

Arnulf Tjølsen i Brun og Blid sier de tar alle henvendelser fra kunder seriøst, og at de rutinemessig varsler de lokale sentrene dersom kundene rapporterer ubehageligheter.

– At vi ikke opplyste om den andre kvinnens henvendelse kan være fordi det skjedde litt tilbake i tid.

Han sier at videoovervåkingssystemet ikke har fungert som det skulle, men at det er fikset nå.

– Om noe skulle skje på senteret igjen vil vi sjekke overvåkingskameraene. Vi ser imidlertid ikke dette som et solarieproblem. Slike hendelser kan skje overalt og er vanskelig å gardere seg mot, sier Tjølsen.

Bli tilhenger av Tønsbergs Blad på Facebook:

Kommentarer til denne saken