Av hensyn til de pårørende, valgte politiet først å vente med å offentliggjøre kjønn og alder på den omkomne etter ulykken på Kopstadveien.

Rundt kl. 20.30 sa imidlertid operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Knut Henning Bjune, at den omkomne er en kvinne i 70-årene fra Indre Vestfold.

Ulykken skjedde da en bil med henger fikk problemer med lasten. Bilen bak gjorde signal for at denne skulle stoppe, og personene gikk ut av bilene, antakeligvis for å sjekke tilhengeren.

En tredje bil skal da ha passert stedet, og kjørt på en av personene som sto langs veien, slik at vedkommende omkom. Dette opplyser innsatsleder på stedet, politiførstebetjent Sven Arne Heian til tb.no.

Ifølge operasjonsleder Bjune, var føreren av denne bilen en mann i 40-årene fra Holmestrand.

Ifølge innsatslederen skal tre biler, og i alt fire personer være involvert i ulykken. Alle skal ha stått i samme kjøreretning.

De øvrige personene skal ifølge innsatslederen ikke være alvorlig skadet, men disse blir nå tatt hånd om av ambulanse på stedet.

Kopstadveien er nå stengt, og politiet venter på ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen.

Ifølge Heian vil veien være sperret for trafikk en stund fremover.

– Politiet er i ferd med å avhøre vitner. Dette sa operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Knut Henning Bjune, like etter kl. 19.

Politiet fikk melding om ulykken rundt kl. 18.30.