Var en «Bad Boy»

UNIFORMERT: Her er Ronny Bårdsen avbildet i Bad Boys Club-genser. – I dag tar jeg avstand fra hele opplegget, og synes det er pinlig, sier han.Foto: Privat

UNIFORMERT: Her er Ronny Bårdsen avbildet i Bad Boys Club-genser. – I dag tar jeg avstand fra hele opplegget, og synes det er pinlig, sier han.Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

TØNSBERG: I fjor etablerte det seg et lite miljø med høyreekstreme sympatier i Vestfold. De gikk under navnet Bad Boys Club.

DEL

Ronny Bårdsen var sentral da det i fjor ble etablert en gjeng med uniformerte menn som kalte seg Bad Boys Club.

Del på Facebook

På nettsidene beskrev Bårdsen klubben slik: «Bad Boys Club er en kameratforening for nordiske patrioter med felles interesser og aktiviteter, hvis mål er å forene nordmenn til å stå sammen så ingen kriminelle innvandrerbander tør å terrorisere nordmenn på norske gater.»

– Det var en annen som startet klubben, men det var jeg som skrev det. Jeg synes hele Bad Boys Club-greia er pinlig i dag, og er ikke noe jeg har noe med å gjøre lenger. Det ble noen konflikter internt, sier Bårdsen.

Vil forsvare seg

Til Tønsbergs Blad sier han at han aldri har vært innblandet i rasistisk motivert vold i Tønsberg, men at han vil forsvare seg hvis han eller noen av hans venner blir angrepet.

– Tanken var å finne støtte i hverandre. Det er skammelig å se hvordan nordmenn er for feige til å støtte hverandre. Jeg har blitt angrepet av innvandrergjenger i Kristiansand, og blitt rundjult flere ganger, hevder Bårdsen.

Etter det Tønsbergs Blad erfarer, er det nå lite aktivitet i Bad Boys Club. På høyden skal rundt 50 medlemmer ha vært aktive i hele Norden.

Vil du kommentere denne saken? Gå til hovedsaken her og skriv din mening nederst i artikkelen.

Artikkeltags