Inviterer til barnas dag på Torvet

MORO PÅ TORVET: Axel Larssen og Kiwanis inviterer små og store til Torvet lørdag. Der skal det skje mye moro, lover Larssen.

MORO PÅ TORVET: Axel Larssen og Kiwanis inviterer små og store til Torvet lørdag. Der skal det skje mye moro, lover Larssen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Musikk, sjonglør, ansiktsmaling og massevis av vafler.

DEL

Det er noe av det Kiwanis byr på når de inviterer både små og store til en dag fylt med lek og opplevelser på Torvet i Tønsberg førstkommende lørdag – i forbindelse med sitt årsmøte i byen.

– Vi ønsker å vise hva vi driver med, og byr også på en god del underholdning som vi håper både barn og voksne skal ha glede av. Det skjer mye denne dagen, forteller Axel Larssen i Kiwanis Club Tønsberg.

Levende musikk

Bandet The Mondays, sjonglør Gunnar Løge og Tønsberg Turns akrobatgruppe har alle meldt sin ankomst, for å nevne noe. Vaffelkarusellen skal forsyne publikum med nystekte vafler, og Kiwanis ærespris deles også ut under barnas dag.

Kiwanis er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige – som aktivt arbeider for barn og ungdom. Det finnes klubber over hele verden, også for barn og ungdom.

LES OGSÅ: Klart for Kiwanisfestivalen

Ønsker seg flere medlemmer

Og Larssen håper også at lørdagen kan bidra til at flere vil bli medlemmer.

– Vi håper dette vil friste noen til bli medlem hos oss. Vi blir eldre og eldre og trenger helt klart rekruttering.

– Du har vært i Kiwanis i 25 år. Hvordan har det vært?

– Det har gitt meg veldig mye, sier 79-åringen, som tidligere har vært president i Kiwanis Club Tønsberg.

Kiwanis International, som Kiwanis Club Tønsberg er en del av, avholder sitt konvent –Vikingkonventet - med årsmøte i helgen 7. – 9. september 2018 på Hotell Klubben. Som en del av konventet arrangerer de også barnas dag på Tønsberg torv.

Artikkeltags