Lastebil i grøfta på E134

Artikkelen er over 2 år gammel

En lastebil krysset motgående kjøreretning og havnet i grøfta på E134 ved Darbu. Sjåføren kom fra det hele uten synlige skader.

DEL

(Drammens Tidende) ØVRE EIKER: Meldingen kom 18.52 torsdag kveld. Lastebilen hadde skjent til venstre, krysset motsatt kjøreretning, og havnet med fronten godt på andre siden av autovernet, mens bakparten stikker opp til værs.

Ifølge politiet har lastebilsjåføren kommet seg ut av lastebilen på egen hånd.

– Mannen ble tilsett av ambulansepersonalet på stedet, og framstår som oppegående og uten synlige skader. Men siden det har vært en del krefter i sving, fraktes han uansett til Drammen sykehus for å sjekkes grundigere, sier politiets operasjonsleder Olav Myrvold.

Det er for tidlig å konkludere om årsaken til ulykken, men politiets foreløpige teori er at lastebilen har fått en punktering. Teorien bygger på vitneutsagn fra stedet. Det er ingen mistanke om ruspåvirkning.

Lastebilen lekker diesel, men det er ingen fare forbundet med dette, ifølge operasjonsleder Myrvold.

Politiet meldte om kødannelser på stedet. Veien var i en periode stengt i retning Kongsberg, ifølge Statens vegvesen. Det var omkjøring om Fv73, Darbu sentrum. Klokken 21.12 meldte Vegtrafikksentralen at veien er stengt i begge retninger, da lastebilen skulle løftes opp fra grøfta av bilbergerne.

Artikkeltags