Strømbrudd i Re

STRØMBRUDD: Et strømbrudd har rammet Re kommune.

STRØMBRUDD: Et strømbrudd har rammet Re kommune. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

697 abonnenter var uten strøm i Re.

DEL

Alle kundene ble strømløse på grunn av samme feil. En tipser bekrefter at hele Revetal sentrum var uten strøm ved 09.30-tiden torsdag. Ifølge avbruddskartet er kunder fra området Røyskattlia i sør til Revetal ungdomsskole i nord rammet.

Jobber for å finne feilen

Informasjonsansvarlig Ruhne Nilsen i Skagerak energi forteller at strømmen gikk 09.06. Feilen var forventet rettet før klokken 11.

– Feilen er nok kanskje knyttet til arbeid som foregår i Revetal sentrum. En entreprenør har mistanke til at han har slått ned en jernspunt som kan ha vært borti en kabel, sa informasjonsansvarlig Ruhne Nilssen i Skagerak energi klokken 09.45.

Elektrikere var da på plass og jobbet for å finne feilen.

LES OGSÅ: Dette vil vi kjøpe brukt i Vestfold

Kommunehuset lå mørkt

– Vi har fått tilbake strømmen på kommunehuset og jeg ser at det er tilbake på kafeen og bensinstasjonen like ved oss, sa en kundebehandler på servicetorget i Re kommune like etter klokken 10.

Da hadde kommunehuset vært cirka én time uten strøm. Avbruddskartet viste da at antallet kunder uten strøm var redusert til 91. Rundt klokken 10.20 var feilen fikset for samtlige.

– Det er bekreftet at det var en skade i forbindelse med gravearbeid. Vi har nå kjørt strømmen andre veier i stedet, forklarer Nilssen.

Artikkeltags