– Jeg hadde tatt bussen og gikk av ved Ilebrekke i Tønsberg. Så oppdaget jeg at jeg hadde glemt sekken igjen på bussen. Jeg kom meg til rutebilstasjonen i Tønsberg for å lete. Der hadde jeg fullstendig panikk, for jeg visste jo at bamsen til Teodor lå i sekken. Jeg så en mann med helt lik sekk og jeg stoppet han og ba om få se i sekken hans. Huff, det er så flaut nå i ettertid, sier pappa Espen Karlsen til Gjengangeren.

– Teodor har hatt bamsen hele livet. Mormor og bestefar kjøpte den da det ble klart at vi fikk en gutt, og nå blir han tre år i november. Bamsen er med over alt og han har virkelig savnet den, sier mamma Malene Franer. Familien er bosatt i Tønsberg.

Etterlyste bamsen

Sekken, bamsen og klærne som lå i sekken var ikke merket med navn. Linda Kvam tok bussen fra Borre til Horten da hun oppdaget sekken.

– Jeg tar bussen fire ganger hver dag for datteren min går i barnehagen på Borre og jeg bor i Horten. Da jeg så bamsen i sekken, tenkte jeg at det var en som måtte savne den veldig, sier hun. Linda har selv en datter på fem år.

Linda Kvam etterlyste eieren av bamsekaninen både på mistet og funnet på gjengangeren.no, tb.no og på Facebook.

LES OGSÅ: Sjekk hva Bjørn fikk i garnet!

Stor gjensynsglede

– Jeg ble helt overveldet av responsen. Det var over 90 stykker som delte etterlysningen, bare fra min profil på Facebook, sier hun.

Mamma Malene oppdaget etterlysningen på tb.no og tirsdag ettermiddag ble Teodor og bamsen gjenforent. Teodor hadde ikke lyst til å si så mye til avisa, men tviholdt på bamsen hele tiden, så det var tydelig at gjensynsgleden var stor.

– Jeg kan ikke få takket deg nok. Det er ikke mange som hadde tatt seg bryet. Vi var redde for at noen hadde funnet sekken og sjekket om den var verdisaker i den og deretter kastet den. Det var ikke noe verdifullt i den, unntatt for oss, sier Malene Franer.

LES OGSÅ: «Joy» forsvant på E18 – gjenforent etter 2 døgn