Nå kan du lære om barnefattigdommen i Tønsberg

Artikkelen er over 1 år gammel

Hva gjør egentlig Tønsberg kommune med barnefattigdom og hvordan er situasjon her i kommunen? Svarene på dette kan du få 31. januar.

DEL

Foreldreutvalget for barnehagene i Tønsberg inviterer alle til en kveld med temaet barnefattigdom og hva man kan gjøre med det.

Temakvelden finner sted 31. januar på Tønsberg Læringssenter og det vil være gratis inngang.

FÅTT MED DEG DENNE? Tre grunner til at du bør bry deg om barnefattigdom

Forteller om sin oppvekst i barnefattigdom

Det vil bli snakket om barnefattigdom og hva man kan gjøre med det på temakvelden. Blant gjestene som kommer er Venstre-politikeren Abid Raja, Carl-Erik Grimstad som er stortingsrepresentant i helsekomiteen og Tønsbergs egen kommunaldirektør Mette Vikan Andersen.

Raja vil blant annet fortelle om sin egen oppvekst i barnefattigdom, Grimstad vil snakke om det i et helseperspektiv, mens Vikan Anders vil fortelle om situasjonen i Tønsberg og hva kommunen gjør.

– Arrangementet er åpent for alle som har lyst; foreldre, ansatte i barnehage, skole eller andre etater, kort sagt; alle er velkomne!, står det skrevet i Facebook-arrangementet til temakvelden.

LES OGSÅ (+): Nina får leie 250 kvadratmeter gratis til dette konseptet: – Det noen tenker er søppel, kan være gull for andre

Artikkeltags