Her blir det totalforbud på nyttårsaften

TOTALFORBUD: Det røde området på kartet markerer hvor det vil være forbudt å sende opp nyttårsraketter. De to boksene med bilde av en rakett markerer hvor det er lov: altså Slottsfjellet og Honnørbrygga.

TOTALFORBUD: Det røde området på kartet markerer hvor det vil være forbudt å sende opp nyttårsraketter. De to boksene med bilde av en rakett markerer hvor det er lov: altså Slottsfjellet og Honnørbrygga. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I år blir det ikke noe felles fyrverkeri fra Kaldnes, og da kan det være greit å vite hvor man selv har lov til å sende opp nyttårsrakettene sine.

DEL

I Tønsberg sentrum vil det kun være lov å sende opp raketter på Slottsfjellplatået og på Honnørbrygga som er like ved Roar i bua.

Ellers vil det være totalforbud fra Kanalbrua i sør og til Olav Trygvasons gate i nord. Grenser går også fra Byfjorden og opp til Farmannsveien og Stoltenberggaten.

LES OGSÅ (+): – Jeg kommer kanskje aldri til å få vite hva som skjedde. Men jeg veit at jeg har fått livet i gave.

Ønsker seg en trygg og flott nyttårsfeiring

Jan Petter Bergan, informasjonssjef i Tønsberg kommune, forklarte tidligere i desember til Tønsbergs Blad at det er flere grunner til at det ikke blir felles fyrverkeri i år:

– Vi har ingen arrangør, ingen pyroteknisk ekspertise og heller ingen penger til å bekoste dette.

Til tross for at det ikke blir felles fyrverkeri ønsker Tønsberg kommune innbyggerne sine en trygg og flott feiring, og gir følgende råd til oppsending av nyttårsraketter:

– Les bruksanvisningen på pakka, plasser batteriet stødig og på et flatt sted, bruk vernebriller og vær edru.

FÅTT MED DEG DENNE? (+) Madeleine (31) var 98 kilo og lykkelig – helt til noen sa hun var tykk

Artikkeltags