Fant en urne med aske blant loppene – vi ble veldig paffe

OVERRASKET: Alexander Willeke (innfelt) forteller at Eik og Klokkeråsen skoleorkester ble veldig overrasket over å finne urnen med aske i. Han har aldri opplevd noe lignende før. Bildet er et illustrasjonsbilde, urnen var allerede kastet da TB kontaktet arrangøren.

OVERRASKET: Alexander Willeke (innfelt) forteller at Eik og Klokkeråsen skoleorkester ble veldig overrasket over å finne urnen med aske i. Han har aldri opplevd noe lignende før. Bildet er et illustrasjonsbilde, urnen var allerede kastet da TB kontaktet arrangøren. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kasserer for loppemarkedet til Eik og Klokkeråsen skoleorkester, Alexander Willeke, forteller at de fikk et lite sjokk da de fant urnen i det de åpnet opp eskene.

DEL

– Vi vet ikke om det er noen som etterlyste urnen, det kan ha vært et dødsbo, sier Willeke.

Loppemarkedet ble holdt inne i Messehallen i helgen, Willeke forteller at de hentet loppene rundt i Tønsberg- og Nøtterøy-området, slik at det er umulig å spore opp hvor den kan ha kommet fra.

– Det er uvisst hvem som kan ha levert urnen. Vi kjører rundt og henter lopper, mange av loppene pleier å ligge inne i esker, slik at det er så å si umulig å finne ut hvilken husstand urnen tilhører, forteller Willeke.

Asken kan ha stammet fra et dyr

På grunn av lite kapasitet til å etterlyse eller oppspore en eventuell eier bestemte Eik og Klokkeråsen skoleorkester seg for å kaste urnen.

– Vi hadde veldig få opplysninger om urnen og hvor den stammet fra, på bakgrunn av det tok vi en avgjørelse om å kaste den rett og slett, sier Willeke.

Willeke forteller at det ble diskutert om ikke asken i urnen kan ha stammet fra et dyr, det er i alle fall en av de merkeligste loppene han har kommet bort i i løpet av jobbing med loppemarkeder.

– Jeg har aldri opplevd lignende. Urnen var cirka 20 cm høy, oransje og hadde lokk, sier Willeke.

Artikkeltags