Gå til sidens hovedinnhold

Tre personer siktet etter dødsfall

Artikkelen er over 5 år gammel

Tre personer er pågrepet og siktet etter at en 50 år gammel mann ble funnet med store hodeskader i en bolig utenfor Tønsberg i helgen. Mannen døde av skadene.

Den litauiske statsborgeren døde søndag kveld etter at han natt til søndag ble funnet i en bolig på Presterød utenfor Tønsberg, melder NTB.

– Vi etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, sier påtaleansvarlig, politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold, i Vestfold politidistrikt.

De tre pågrepne er også fra Litauen og er i alderen 26 til 43 år.  De er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

Mannen ble funnet i en seng, men det var blod flere steder i og utenfor boligen, opplyser Sakrisvold.

En kvinne som også var til stede i boligen er pågrepet, men hun er foreløpig ikke siktet i saken.

Alle de pågrepne og avdøde bodde i huset.

Kripos

Politiet har bedt om taktisk og teknisk bistand fra Kripos. Mandag formiddag jobber flere krimteknikere ved boligen. De konsentrerer seg om et område på terrassen, forteller Tønsbergs Blads reporter på stedet.

Politiet ble kontaktet litt før klokka 3 natt til søndag av en person som befant seg i boligen.

Boligen der mannen ble funnet drept er en vertikaltdelt bolig. Tønsbergs Blad har vært i kontakt med en av beboerene i den andre delen av huset som forteller at han ikke hørte noe spesielt iløpet av natten.

Fengslingsmøter

Det blir fengslingsmøter på tirsdag. De siktede har fått oppnevnt advokatene Christoffer Arnø, Arne Lie og Steinar Jacob Thomassen som forsvarere.

TIPS OSSSMS: TB TIPS til 2005 Telefon: 33 37 30 30 tips@tb.no