Her kan du si din mening om Tønsbergs framtid

DISKUSJONSTEMA: Hvor skal jernbanelinjen gå og hvor skal stasjonen ligge i framtiden? Det er blant spørsmålene som settes på dagsordenenen i Arbeiderforeningen i mars.

DISKUSJONSTEMA: Hvor skal jernbanelinjen gå og hvor skal stasjonen ligge i framtiden? Det er blant spørsmålene som settes på dagsordenenen i Arbeiderforeningen i mars. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Stiftelsen gamle Tønsberg og træplantningsselskapet setter byutvikling på dagsordenen i et møte i Tønsberg Arbeiderforening i mars.

DEL

TØNSBERG: Jernbanens spor ut og inn av byen og hvor jernbanestasjonen skal ligge i fremtiden er spørsmål Stiftelsen gamle Tønsberg og Tønsberg Træplantningsselskap ønsker en diskusjon om når det inviteres til møte om byutvikling i Arbeiderforeningen 30. mars.

Transport og samferdsel blir en sentralt tema.

LES OGSÅ: Her kommer en ny «bydel». Ordføreren fikk starte rivingen av den gamle

Foreningen har satt sammen et panel bestående av professor Per Olaf Fjeld, planleggingssjef i Bane NOR, Hanne Sophie Solhaug, Martine Søyland Hoel fra arealplankontoret i Tønsberg kommune, virksomhetsleder Magnus Ciril Martin fra Tønsberg kommune og sjefarkitekt Lene Stenersen fra Statens vegvesen. Møtet skal ledes av ansvarlig redaktør Sigmund Kydland i Tønsbergs Blad.

LES OGSÅ: Politikerne sier ja til boligprosjekt i Nedre Langgate

Det skal i forbindelse med Bypakke Tønsbergregionen lages en gatebruksplan for Tønsberg sentrum. Planen blir tema på møtet i mars der man også setter på dagsordenen saker som kollektivtransport mellom Tønsberg sentrum og nærområdene, fastlandsforbindelsen for Nøtterøy og Tjøme,  tilknytning til E18 og bevaring av byens kulturhistoriske områder.

Det er spesielt områdene rundt Haugar og Slottsfjellet man ønsker å sette søkelyset på.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags