Nå er jula her

BEGYNNNER NÅ: – Julegodter pleier å være populært på denne tiden, så vi begynner nå, sier Suman hos Europris. 
Foto: Peder Gjersøe.

BEGYNNNER NÅ: – Julegodter pleier å være populært på denne tiden, så vi begynner nå, sier Suman hos Europris. Foto: Peder Gjersøe.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

HOLMESTRAND: Årets første hestehov gjør oss forventningsfulle og yre. Men gir årets første julemarsipan oss julestemning?

DEL

Europris i Holmestrand fikk årets første forsyning med julefristelser i høstmørket i går kveld. Og i dag tidlig sto den beskjedne utstillingen klar for å ønske deg god jul ved kassene.

– Flott innpakning, helt lik som i fjor, sier Suman Deep Kaur (28), som jobber i butikken.

LES OGSÅ: Her begynner jula i januar

Folk løper ikke akkurat mann av huse for å sikre seg julestemning første oktobermorgen. Eskene er foreløpig urørt, og Suman flytter litt på dem, for å gjøre dem mer synlig.

– Vi har fått pepperkaker i dag også. Vi pleier alltid å få marsipan og pepperkaker i begynnelsen av oktober, og til helgen kommer dette til å bli populær helgekos, sier Suman.

Helt sprøtt

– Jeg er en skikkelig godtemoms, men dette synes jeg var veldig tidlig. Jeg kommer ikke til å kjøpe med meg noe i dag, sier kunde Runo Rekstad.

– Jeg liker ikke marsipan engang, men pleier å kjøpe litt til ungene til jul, sier han.

– Dette var helt sprøtt. Jul alt nå? Helt sprøtt, gjentar en annen kunde.

LES MER: Dette er årets juleby i Vestfold 2012

Om et par uker kommer julepapiret, og mot slutten av oktober kommer resten av julegodtet. Europris gjør akkurat som i fjor.

– Mange begynner tidlig med julegaver, fordi de skal sendes utenlands, forklarer Suman.

Artikkeltags