Frp i Tønsberg og Re er slått sammen til ett lokallag

NYTT STYRE: Frp-lagene i Re og Tønsberg har slått seg sammen og valgt nytt styre. Fra venstre, Lars Oddvar Fjellvang, Per Gunnar Kroknes, Dagfinn Tveiten, Anne-May Hogsnes, Henry Smidsrød, Erik Steenbuch, Morgan Sæbø, Martin Gulbrandsen, Tore Vestbøstad og Trond Hunstuen.

NYTT STYRE: Frp-lagene i Re og Tønsberg har slått seg sammen og valgt nytt styre. Fra venstre, Lars Oddvar Fjellvang, Per Gunnar Kroknes, Dagfinn Tveiten, Anne-May Hogsnes, Henry Smidsrød, Erik Steenbuch, Morgan Sæbø, Martin Gulbrandsen, Tore Vestbøstad og Trond Hunstuen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tønsberg Frp og Frp-laget i Re har hatt møte og slått sammen de to lokallagene til ett. Dette skjer i god til før de to kommunene blir slått sammen i januar 2020.

DEL

TØNSBERG/RE: Sammenslåing av de politiske partiene i Re og Tønsberg vil skje fortløpende når det nærmer seg sammenslåing av de to kommunene i 2020. Frp-lagene i Tønsberg og Re er tidlig ute og har nå foretatt offisiell sammenkobling.

Pådriver

– Laget skal være en pådriver for god Frp-politikk og et talerør for Frp-medlemmer i både Re og Tønsberg. Sammen skal vi bygge et nytt lokallag med det beste fra begge de gamle lagene slik at partiet er både sultent og klar for en spennende valgkamp i 2019 til ny kommune, sier leder i det nye lokallaget, Erik Steenbuch.

LES OGSÅ: Vedum mener Lae presset Vestfold-kommunene

– Vi gleder oss til å ta fatt på jobben og har som mål å få en stor gruppe i det nye kommunestyret i 2020, legger han til.

Styret i det nye laget er sammensatt av Erik Steenbuch (leder), Martin Gulbrandsen (nestleder), Anne-May Hogsnes (sekretær), Dagfinn Tveiten (kasserer), Lars Oddvar Fjellvang (studieleder), Per Gunnar Kroknes (medlemsansvarlig Re) og Henry Smidsrød (medlemsansvarlig Tønsberg).

LES OGSÅ: Egil fikk toppjobben i «nye» Tønsberg kommune

Gruppelederne

Varamedlemmer er Jon Erik Eide-Larsen, Tore Vestbøstad, Per Morgan Sæbø og Trond Hunstuen. Gruppelederne Bent Moldvær og Bente Torun Brekke vil møte i styret.

Artikkeltags