Fredag blir det svømmedisko for ungdom – og alt er gratis

BADEDISKO: Fredag ønskes bare ungdom mellom 10 og 18 år velkommen til disko i svømmehallen.

BADEDISKO: Fredag ønskes bare ungdom mellom 10 og 18 år velkommen til disko i svømmehallen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag 29. mars arrangeres «ungdommens svømmetid» i Tønsberg svømmehall.

DEL

– Dette gleder vi oss til. Det blir lyd og lys, konkurranser og andre aktiviteter, sier daglig leder Anette Askefoss i Tønsberg svømmehall.

Hun forteller at arrangementet denne ettermiddagen og kvelden kun er for ungdom, at det er gratis og at anlegget vil være stengt for det ordinære publikumet fra klokken 15.00.

– Det har vært veldig populært tidligere, og i år utvider vi opplegget. Vi stenger begge hallene for voksne og barn og inviterer kun ungdom mellom 10 og 18 år ut i vannet, sier hun.

Konkurranser

Arrangementet er et samarbeid mellom Tønsberg ungdomskontor og Tønsberg svømmehall. Aldersgrensen er satt på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, fordi arrangementet kun er for ungdom uten foreldre.

– Vi vil gjennomføre et lavterskeltilbud som inkluderer så mange som mulig. Dette inngår i arbeidet med å bekjempe barnefattigdom, sier Askefoss.

Hun forteller at aktivitetslistene for kvelden begynner å bli klare, og at både blekkspruten og stupetårnet vil være åpent for bruk. I tillegg skal de skal servere vafler i vestibylen og premier til konkurransevinnerne.

Gratis inngang

– Vi skal blant annet ha en konkurranse om å få vår tøffeste badevakt ned fra blekkspruten og ut i vannet, forteller Askefoss.

Hun ramser opp all moroa de byr på når svømmehallen forvandles til et svømmedisko – proft lysanlegg, rytmer, musikk, leker, latter og premier.

Det er plass til 120 personer i anlegget samtidig, og «førstemann til mølla» prinsippet gjelder. Inngang er gratis for alle.

– Vi gleder oss masse til huse byens flotte ungdom. Det blir spennende å se om vi treffer, sier Askefoss.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.