Gå til sidens hovedinnhold

Gikk fra gifteringen – minutter senere var den borte

Artikkelen er over 4 år gammel

Anders Holst Kjellsens giftering forsvant sporløst etter en undersøkelse på Unilabs i Tønsberg. Nå håper han at andre pasienter kan hjelpe han med å finne ringen.

(Gjengangeren)

– At noen finner en giftering og ikke leverer den inn synes jeg er skikkelig lumpent gjort. Det er ikke snakk om en ring verdt masse penger, men som har stor verdi for meg, forteller Holst Kjellsen.

Han opplyser at ringen er av gull, og har gravert inn ordene «Bosiks forever together».

LES OGSÅ: Har stjålet sykler for over en milliard kroner – og her burde du ikke sette sykkelen din 

Kort tidsrom

Forrige tirsdag var Anders Holst Kjellsen til undersøkelse hos Unilabs i Tønsberg. Han låste inn gifteringen sammen med klærne. Etter undersøkelsen hentet han klærne, og gikk videre.

– Kort tid etterpå innser jeg at ringen mangler, og returnerer til skapet. Ringen er sporløst forsvunnet. Når det er såpass kort tid det er snakk om, så hadde jeg håpet at den var der, forteller, Holst Kjellsen, som har delt historien på sosiale medier i håp om at noen skal finne ringen. Så langt har ikke letingen båret frukter.

– Ingen har sett noe. Jeg har vært i kontakt med Unilabs også, men de har ikke funnet noe. Jeg tenker at noen av dem som hadde time etter meg kanskje vet hva som skjedde med ringen, men Unilabs kan naturlig nok ikke si noe om hvem de er. Men jeg skulle gjerne ha snakket med dem som var inne etter meg. Enten har de sett noe eller tatt den, tror Holst Kjellsen.

LES OGSÅ: Fikk en annens MR-bilder i posten

Kommentarer til denne saken