Vannledningsbrudd i Tønsberg: – Tapp til vannet blir klart

FULLT AV VANN: Her er det ikke mulig å komme forbi med bil etter bruddet på vannledningen.

FULLT AV VANN: Her er det ikke mulig å komme forbi med bil etter bruddet på vannledningen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En vannledning har gått lekk på Solvang. Bydrift har fått stanset lekkasjen, men melder om store vannmengder i Wergelandsvei.

DEL

– Vi har fått en vannlekkasje i Wergelandsvei, det fører til at vi har fått høy hastighet i vannledningsnettet, så folk kommer til å få brunt vann i spring på Trudvang, Frodeløkka og i Korten-området, sier Øyvind Myhre i Bydrift i Tønsberg kommune.

(Saken fortsetter under bildet)

RYDDER: Mannskaper fra Bydrift jobber tirsdag ettermiddag med å rydde opp.

RYDDER: Mannskaper fra Bydrift jobber tirsdag ettermiddag med å rydde opp. Foto:

Beskjeden er klar: – Folk må bare tappe så de får klart vann.

Beskjeden om lekkasjen kom i 14.45-tiden, og mannskaper rykket ut for å få stanset den.

(Saken fortsetter under bildet)

– Vi har fått stengt av vannet, og vannforsyningen er stabil slik at folk som ble rammet har fått vannet tilbake nå, sier Myhre til Tønsbergs Blad klokka 15.55.

Wergelandsveien blir stengt, og det skal være mye vann i veibanen etter bruddet. I 16-tiden jobber brøytemannskaper fra Bydrift med snø- og vannrydding.

(Saken fortsetter under bildet)

– TAPP TIL DET BLIR KLART: Det har vært et ledningbrudd i Solvang-området. Deler av sentrumsområdene i Tønsberg kan ha brunt vann i springen i dag. – Tapp til det er klart, er oppfordringen.

– TAPP TIL DET BLIR KLART: Det har vært et ledningbrudd i Solvang-området. Deler av sentrumsområdene i Tønsberg kan ha brunt vann i springen i dag. – Tapp til det er klart, er oppfordringen. Foto:

Det brune vannet i springen er ikke helsefarlig, men det kan være greit å sørge for at man har klart vann før man for eksempel skal vaske lyst tøy.

Artikkeltags