Tankbil med ett tonn propan fikk lekkasje

LEKKASJE: – Det lekker litt fra et rør på tankbilen. Vi har kontroll og sikkerhetssonen er 50 m. Ingen er skadet. Området med rim er hvor lekkasjen har fått utløp, sier vakthavende brannsjef Andrew. C. Wright.

LEKKASJE: – Det lekker litt fra et rør på tankbilen. Vi har kontroll og sikkerhetssonen er 50 m. Ingen er skadet. Området med rim er hvor lekkasjen har fått utløp, sier vakthavende brannsjef Andrew. C. Wright. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Brannvesenet har fått kontroll på gasslekkasje.

DEL

Det var i 12.40-tiden tirsdag at det ble meldt om at en tankbil med ett tonn propan hadde fått lekkasje ved Tverrmyra på Skoppum.

Nødetatene rykket ut, og fikk raskt kontroll på situasjonen.

– Lekkasjen er stanset, og det er ikke lenger nødvendig å sperre veier eller evakuere området, melder politiet rundt ti minutter senere.

– Vi har god kontroll på stedet, gjør noen ytterligere målinger med gassmåler, sier vakthavende brannsjef Andrew C. Wright.

Det ble opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter til lastebilen.

Vestfold Interkommunale Brannvesen rykket ut med alle mannskaper ved etatens tre brannstasjoner.

– Lekkasjen er kraftig redusert da sikkerhetsventilen på tankbilen har slått inn, vi gjør videre undersøkelser, melder brannmester Jardar Aftret fra stedet klokka 12.52. Som et tiltak ble strømmen tatt i hele området, den kommer tilbake snart.

Saken oppdateres!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.