Tore har fått lederjobb i fylkeskommunen

LEDERJOBB: Tore Øystein Strømsodd starter i ny jobb i høst.

LEDERJOBB: Tore Øystein Strømsodd starter i ny jobb i høst. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vestfold og Telemark fylkeskommune har ansatt Tore Øystein Strømsodd som leder i seksjon for næringsutvikling og entreprenørskap.

DEL

Sandefjord-bosatte Strømsodd kommer fra stillingen som business controller, divisjon marked og regioner i Innovasjon Norge. Han har de siste tolv årene jobbet med næringsutvikling i ulike roller i selskapet, og har blant annet vært leder for regionkontoret i Buskerud og Vestfold.

Nå skal han lede arbeidet med næringsutvikling og entreprenørskap i den nye fylkeskommunen, og satser på å være på plass i stillingen i månedsskiftet august/september.

– Fylkeskommunen har en viktig rolle som agendasetter og brobygger mellom offentlig og privat der vår innsats vil utgjøre en forskjell! Vi skal utfordre næringsliv og samarbeidspartnere til felles mål, vi skal stille de riktige spørsmålene samtidig som det aldri skal være tvil om at våre synspunkter er basert på fakta og etterrettelighet, sier Strømsodd i en pressemelding.

Vestfold og Telemark fylkeskommuner slår seg sammen ved nyttår.

– Som direktør for sektoren ser jeg fram til å få nye seksjonsledere på plass fra slutten av august, og sammen med dyktige medarbeidere og ledere fortsette det viktige arbeidet med å bygge den nye fylkeskommunen, sier Lisbeth Svensson, direktør i sektor for næring, innovasjon og kompetanse i den nye fylkeskommunen.

Artikkeltags