Til alle mødre: Gratulerer med dagen!

FULLT HUS: Det er mye aktivitet i huset til Mona Bjørkavåg. Men Trym (fra venstre), Mona, Storm, Taran, Arild og Siren har det veldig bra sammen.

FULLT HUS: Det er mye aktivitet i huset til Mona Bjørkavåg. Men Trym (fra venstre), Mona, Storm, Taran, Arild og Siren har det veldig bra sammen. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Tønsbergs Blad ønsker alle mødre en riktig god dag. Les våre leseres gratulasjoner.

DEL

Til høyre ligger bildeserie over alle gratulasjonene.

` Til verdens beste mamma, Anne Berit. Du har alltid vært der for oss. Tusen takk for at du er den du er, fantastisk, unik, snill, gledesspreder og mye mye mer! Du betyr alt for oss. Du er og vil alltid til å være verdens beste mamma. Mange klemmer fra jentene dine, Maren og Hanna Sofie.

LES OGSÅ: Supermamma på heltid


` Gratulerer så mye med dagen!
Vi elsker deg masse og håper du får en flott dag.
Du betyr alt for oss og du har en spesiell plass i hjertet vårt.
Klem Nikolai og Ida Emilie.

` Kjære Marith Døvik. Gratulerer så mye med morsdagen. Dette er din dag, nyt den fullt ut! Kjempeglad i deg. Mange klemmer fra jentene dine!

` Gratulerer masse med dagen mamma! Cathrine E. Larsen er verdens beste mamma! Glad i deg! Hilsen Tuva Elise Larsen.

` Vi håper mammaen vår, Cecilie Haraldsen, får en kjempekoselig morsdag! Vi er kjempeglade i deg, og takknemlige for alt du gjør for oss! Store klemmer fra Birgitte, Christine og Rebecca.

` Ønsker mammaen vår en fin dag. Glad i deg. Hilsen Adeline og Nathaniel.

` Gratulerer med morsdagen.
Håper at du får en kjempefin dag! Vi er glad i deg! Hilsen Ole Marcus, Henrik, Linnea, Tyson og mannen din Sivert.

` Anny Lise Marstad er vår kjære mamma. Du er best! Morsdagsklem fra Lise, Turid, Grethe og Per Arne.

` Kjære Ida’n vår. Gratulere så masse med dagen, vi elsker deg.
Klemmer fra Mathias, Tobias, Linus & Øystein.

` Kjære mamma/mormor! Vi er uendelig glade i deg! Du er leken, glad og sprek, og har et STORT hjerte! Takk for at du er du! Stooor klem fra oss på Barkåker!

` Vi er veldig glad i deg, kjære mamma’n vår. Gratulerer så mye med morsdagen. Store klemmer fra Benthe og Liv-Anne.

` Gratulerer med morsdag Gerd Bjørgan, verdens beste bestemor, mor og svigermor. Klemmer fra gjengen din.

` Jeg vil gratulere min beste mamma Marian Nilsen med en fin morsdag! Elsker deg stor klem din datter Maiken.

` Til verdens beste og tålmodige mamma! Elsker deg supermasse! Nuss, suss og klem fra prinsesse Maja! Pappa og Lotta hilser også!

` Gratulerer med morsdagen, mamma. Du er best i verden! Ha en super dag, selv om jeg sikkert glemmer å gratulere deg på morgenkvisten ... du kjenner jo meg. Kjempeglad i deg mamsen, love Hales!

` Kjære mammaen min, Cathrine Aas Asphaug Fredriksen. Gratulerer med dagen. Suss og klemmer fra gullet ditt, Madelen.

` Vi vil sende en hilsen til mammaen vår, Rebecca Magnesen, på morsdagen. Hilsen Adrian og Synne.

` Kirsti Evensen!!! Gratulerer så mye med morsdagen i dag mor, du er verdens beste mor, og vi er kjempegla i deg. Klemmer fra dattera di.

` Gratulerer med morsdagen mammaen min Anita Christensen. Vi er kjempeglad i deg. Hilsen Amalie og pappa Roar.

` Til Kari Liv Storstein, en liten hilsen på morsdagen. Du er alltid snill og grei, kjempeglad i deg. Klem Marianne.

` Gratulerer med morsdagen til vår kjære mamma Aase Lysell, Åsgårdstrand, fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

` Gratulerer med morsdagen, kjære mamma Kate Gustavsen, Ekeberg på Teie. Vi er veldig glad i deg! Klemmer fra barn, svigerbarn og barnebarn.

` Jeg vil hilse til verdens beste mamma, Gunn Marit:) Glad i deg mamma’n min. Klem fra Kathrine.

` Gratulerer med morsdagen til verdens beste svigermor, Marit Gundersen i Stokke. Klem fra Lill.

` Her kommer det en hilsen til verdens beste mamma og mormor, Inger Svendsen som bor i Høyjord. Du er helt unik og vi er utrolig glad i deg! Mange lange klemmer fra Tonje og Annika.

` Vi vil sende en hilsen til vår kjempesnille og supre mor, nemlig Solveig Gran som bor i Høyjord. Vi er kjempeglade i deg. Klemmer fra Herman, Iver, Jakob, Mikael, Jonas, David, Wenche, Victoria, Martine og Annika.

` Jeg vil gratulere min snille oldemor Astrid Slettingdalen som bor i Andebu med morsdagen. Jeg er kjempeglad i deg (også i oldefar!). Mange klemmer fra Annika.

` Hurra for Liv Guldal, vår fantastiske mamma gjennom drøye 31 og knappe 26 år! Mange klemmer fra Nina og Vegar.

` Vi vil gratulere verdens snilleste og beste: Mor Britt og farmor, som bor i Andebu, med morsdagen. Vi er kjempeglade i deg. Klemmer fra Henrik, Emilie og Annika.
Del på Facebook


` Kjære mammaen min! Gratulerer så mye med morsdagen! Det er veldig rart for meg at alle andre sier at de har verdens beste mamma, fordi det er det jo du som er! Jaja, de vet ikke hva de snakker om! Pappa og du er et veldig stort forbilde for meg! Du er veldig flink til å hjelpe meg hvis det er noe og du er veldig flink med vennene mine! Jeg er veldig glad i deg! Mange klemmer fra gulla di!

` «Alle blomstene er ikke bra nok i en morsdagsbukett» Takk for alt du er for oss, mamma Unni Mortvedt. Vi er så uendelig glad i deg. Gode klemmer fra Nina og Cathrine.

` Til vår kjære mamma Alice Davidsen! Gratulerer med morsdagen! Vi er glad i deg!:-) Klem fra Wenche og Henrik.

` Astrid Levorsen, Husøy. Ønsker å sende en hilsen til mamma på morsdagen. Du er verdens beste! Klem fra Terese :)

` Vi vil gjerne sende en hilsen til vår fantastiske mor, svigermor, farmor og mimmi, Brit Wenke Kibsgaard, på morsdagen! Ha en fantastisk flott dag, vi er veldig glad i deg :-).

` Til Brith Tronrud, ei flott dame i sin beste alder. Håper du får en flott dag. Vi gleder oss til å reise til Havrefjell i vinterferien. Selv om det er kaos av klær, sko og matposer, koser du deg. Der det er husrom er det hjerterom. Du passer alltid på at vi skal ha det bra, uansett hvor vi er. Barnebarna kommer og går når de vil. Det er alltid plass til flere. På hytta har vi til tider hvert mange, men du senker skuldrene og nyter tiden sammen med oss. Vi er utrolig glad i deg. Klem fra barnebarn, barn og svigerbarn.

` Til Solbjørg Schjølberg, ei eldre dame som vet å nyte pensjonisttiden. Du er ei dame med ett ungt sinn. Du spiller gameboy DS lite til den store gullmedaljen. Heldigvis får barnebarna dine låne den når de er på besøk. Ler. Da to av barnebarna hadde bursdag, hadde vi kanonball i gymsalen. Du var like ivrig som oss, til tider kanskje litt ekstra. Ler. Da du fikk tak i ballen var det ingen av barnebarna som fikk noen nåde. Her kom vinnerinstinktet inn for fullt. Ble du tatt, fikk du svarte øyne. Litt glimt i øye hadde du da. Ler. Heldigvis fikk du skutt deg fri. Yes du var tilbake i spillet. Ingen kjære mor for noen av oss. Ler.
Hvert år prøver vi å dra til Egypt for å kose oss i varmen. Utfordringen blir hva gjør vi i år. Noe godt kommer det vel ut av det. Slik at flere kan få besøk av den gale latterfamilien fra Norge. Ler ... Du og tre av døtrene dine drar til Danmark for å myke kroppen i saltbad. Dere får kose dere og le mye. Jeg får jobbe litt til, slik at jeg kan få meg en ukes fri. Vi er utrolig glad i deg mammaen min. Klem fra Susanne. Resten av familien hilser også.

` Gratulerer med dagen til verdens beste mamma. Hilsen Daniel.

` Kjære mamma, Trine V. Lien. Vi er utrolig glade i deg, og du er rett og slett verdens beste mamma. :-) Ha en fin morsdag! Klemmer fra Sara & Anette.

` Vi vil gratulere vår fantastiske mor, Elisabeth Sæther med morsdagen. Vi er kjempe stolte av deg og utrolig glad i deg! Mange tusen klemmerfra Julie og Linus.

` Anne Lise Krogh. Gratulerer kjære mamma! Vi er veldig glade i deg! Klemmer fra alle barna dine.

` Til verdens beste mamma, Bente Margrethe Forsang. Takk for at du er deg! Vi i familien setter virkelig stor pris på deg. Du er alltid støttende, omsorgsfull og stiller opp for alle som trenger deg. Vi kunne ikke bedt om en bedre mamma enn deg. Vi er utrolig glad i deg. Stor klem fra barna dine!

` Til mamma (Nina) ha en fin morsdag! Mange klemmer fra Tom-Christian og Catrin;)

` Til Bjørg Leirvik, du er verdens beste og snilleste mor, svigermor og farmor. Du sier aldri nei og stiller alltid opp. Tusen, tusen takk. Glad i deg. Stor klem fra naboen.

` Verdens beste mamma! Gratulerer så mye med morsdagen! Glad i deg! Klem fra Maria.

` Kjære mamma Berit :-) gratulerer med dagen i dag. Tusen takk for den du er og all hjelp du har gitt meg. Vit at jeg setter pris på det. Klem fra din datter Elisabeth.

` Katrine Myhre Våle. Du er verdens beste mamma og kone. Vi er veldig glad i deg, og håper du får en fin morsdag! Du er super! Hilsen Terese, Agnete, Johannes og din Øyvind.

` Thordis Helene Bjørgan. Gratulere med dagen din. Du står på tross din høye alder og dine helseplager. Vi er veldig glad i deg. Klemmer fra Gerd, Heidi og Thorund.

` Kjære mamma. Trenger ikke en morsdag for og si jeg er glad i deg, men nå får du i tillegg en hilsen i avisen. Stor klem fra jenta di Grethe

` Gratulerer med morsdagen til verdens beste mamma, Marit Hisdal. Vi er kjempe glad i deg! Stor klem fra jentene dine Monica og Anette.

` Laila Ormestad Pedersen, Eik. Gratulerer med morsdagen, verdens beste mamma! Vi er veldig glade i deg. Klem fra Lisa, Joachim, Erica og Amanda.

` Vi vil gratulere vår snille og alltid hjelpsomme mamma, Inger Johansen, med morsdagen. Du stiller alltid opp for oss og vi setter stor pris på deg. Vi er veldig glade i deg! Mange klemmer fra Andre og Anette

` Verdens beste mamma Ann-Merethe! Gratulerer så mye med din 24., 20. og 14. morsdag. Takk for at du er akkurat den du er. Vi setter stor pris på deg! Håper du får en super morsdag. Vi er glad i deg! Hilsen barna dine (Steffen, Line og Ruben hilser også)!

` Vi gratulerer verdens beste mamma, Bente Irene Andersen med morsdagen. Vi er kjempeglad i deg. Hilsen Yvonne, Camilla og Mathias.

` HEIA MAMMA TORUNN!!!!! Du er vår superhelt !!!!
Vi setter stooor pris på deg.
Klem fra Esben og Maria

` Vi vil gratulere verdens herligste Betty Kristoffersen med morsdagen! Vi er så glade i deg. Tusen, tusen takk for at du alltid stiller opp for oss. Store klemmer fra Suzanne og Jan. Dine tre små reservebarn sender deg også mange varme klemmer!

` Kjære Marianne Andersen-Vang, gratulerer masse med morsdagen, du er den beste mor som finnes, takk for at du er min mamma, masse klemmer fra yngste datter som er veldig glad i deg!

` Kjære søte, snille, omtenksomme, morsomme mammaen min! Du er verdens beste mamma! Jeg er masse, masse glad i deg. Stor klem fra Kristina

` Gratulerer m morsdagen kjære, gode mammaen vår. Klemmer fra Olaug, Signe-Britt, Jørn, Tor, Liv Marta og Margrete.

` Vi gratulerer mamma og mormor Grethe Lie med morsdagen. En mormor som alltid har døra åpen og bryr seg om barnebarna. «En bestemor blir glad for alt et barnebarn kan gi. En bestemor er helt unik, slik bare bestemor kan bli.» Vi er glad i deg. Klem fra André og Line, Anette, Magnus, Maria.

` TIL Lone Uth :-) Kjempe glad i deg mammaen min! Håper du får en koselig dag. Klemmer fra Line.

` Kjære Lene! Du er verdens beste mamma som alltid står på! Vi er glad i deg. Klemmer fra Mari, Lars, Silje og Tord.

` Gratulerer med morsdagen, min kjære fantastiske mamma! Gleder meg til vi drar til Jamaica i dag! Vet vi kommer til å ha det flott der! Jeg er veldig, veldig glad i deg mamma’n min du er den beste og herligste moren jeg kunne hatt. Kos og klem fra Julie Bergh Andersen

` Gratulerer med dagen Modern. Ha en super dag. Klem fra Geir.

` Grethe Elisabeth Nordahl Kalsaas. Vi gratulerer verdens beste mamma, farmor og svigermor med morsdagen!
Vi er veldig glad i deg!
Klemmer fra Thomas og Per Gunnar med familier

` Hei! Vi vil gratulere Anne Mette Klubben med morsdagen! Du er så utrolig snill og setter alltid alle og alt foran deg! Vi er utrolig glad i deg mamma! Takk for alt du gjør for oss og barna våre! Tusen klemmer fra Henriette, Carina, Henrik og Benedicte

` Hurraheioghopp! Gratulerer så meget med morsdagen i dag min mor Marianne.
Ha en strålende dag. Klem fra din sønn Jon:)` Stine Markmanrud, Vestskogen: Gratulerer så mye med morsdagen til verdens beste mamma. Hilsen Henrik og Camilla

` Kjære Larisa!
Gratulerer med dagen og ønsker deg en super morsdag
Dine gutter. Ruslan, Marat og Lennox

` Stine Markmanrud, Vestskogen: Gratulerer så mye med morsdagen til verdens beste mamma. Hilsen Henrik og Camilla

` Hurra for verdens beste mamma! Jeg er veldig glad for at det var din mage jeg kom ut av for cirka ett år siden! Jeg er veldig glad i deg! Mange klemmer fra Angelica.

` Vi vil gratulere verdens beste mamma Anette Johansen med morsdagen. Vi er veldig glade i deg . Mange susser og klemmer fra englebarna Patrick og Linnea.

` Kjære Mamma! Gratulerer så mye med navnedag 12., morsdag 13. og bursdag 15.! Kjempeglad i deg! Klemmer fra May, hilser fra resten av familien også.

` Vi vil bare si at du er verdens beste mamma masse klemmer fra Martine og Camilla. Vi er kjempeglad i deg!
` Gratulerer med morsdagen mamma, svigermor, mommo og farmor. Vi er alle glade i deg. Hilsen alle i Andebu, Stathelle og Tolvsrød.

` Gratulerer med morsdagen snille søte mamma’n vår! Vi er kjempeglade i deg. Stor klem fra Andreas og Siri.

` Vi vil sende en hilsen til Berit Rindal Fredriksen, Sem, gratulerer så mye med morsdagen. Vi er kjempeglad i deg. Du stiller alltid opp for oss uansett hva det er, du er bare verdens beste mamma/mormor/farmor. Ha en kjempeflott dag. Mange klemmer fra barn, svigerbarn og barnebarn. Utrolig glad i deg mamma.

` Vi vil sende hilsen til Anita Rindal Fredriksen, Stokke. Gratulerer så mye med morsdagen mamma. Ha en fin dag, du er verdens beste mamma, du er snill og god og vi elsker deg. Mange klemmer fra Nicolai og Helene.

` Torild Bakke er verdens beste mamma og mommo.
Vi er kjempeglade i deg. Hilsen oss på Barkost

` Kjære den aller beste mammaen i verden, Tonje Lindqvist! Du er verdens beste mamma og stiller alltid opp for oss. Vi er veldige glade for å ha en så pen, snill, omsorgsfull og kul mamma som deg Ingen kan erstatte deg for du er så en flott mamma og gir aldri opp og du støtter oss i vanskelige situasjoner. Koser fra Tollef, Ingrid og Thea! PS: Gratulerer med morsdagen!

` Gratulerer med morsdagen, mamma. Du er den beste jeg kunne hatt. Jeg er veldig glad i deg. Hilsen Sama Gohari.

` Vi ønsker å gratulere vår kjære mamma Line Beate Sollie med morsdagen i dag. Du er en kjempesnill og hyggelig mamma!
Du er en kjempeflott og sporty kvinne og vi er veldig stolte av deg! Vi elsker deg på det høyeste og håper du du gleder deg til Sicilia turen, for det gjør vi! Håper du får en kjempe fin dag videre og husk, at vi er veldig veldig veldig glade i deg!
Klem fra guttene dine Adrian, Bendik og Felix.

PS: En del hilsener kom inn etter fristens utløp. Disse har vi forsøkt å få med, men det var ikke plass til alle med bilde. 

FØLG TØNSBERGS BLAD PÅ FACEBOOK:

Artikkeltags