Vegard Harm og Nils-Ingar Aadne med i neste sesong av 4-stjerners middag

LOKALE: Vegard Harm og Nil-Ingar Aadne skal underholde seerne ved åpne dørene til sine hjem og kjøleskap i neste sesong av 4-stjerners middag.

LOKALE: Vegard Harm og Nil-Ingar Aadne skal underholde seerne ved åpne dørene til sine hjem og kjøleskap i neste sesong av 4-stjerners middag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den tiende sesongen er i gang til våren og de celebre gjestene skal kjempe om heder og ære i kjøkkenet.

DEL

Både Vegard Harm fra Stokke og Nils-Ingar Aadne fra Andebu blir å se på TV-skjermen til våren. Harm sier til TVNorge at han synes det var gøy å invitere gjestene hans til gården hjemme i Stokke.

– Jeg er overasket og stolt av meg selv for å i det hele tatt fullføre kvelden jeg hadde hjemme hos meg. Jeg er elendig på å lage mat, men det gikk så vidt. Det var gøy å drasse med meg en artist, en MMA-fighter og en skuespiller opp til gards, der jeg har vokst opp, og få putta dem i en grisebinge, sier Harm, som er fornøyde med at han fikk rista Grünerløkka ut av Sandra Lyng Haugen, Caroline Glomnes og Emil Weber Meek.

Høy underholdsningsfaktor

I 4-stjerners middagmøter seerne norske kjendiser i deres private omgivelser, og får et innblikk i det celebre kjøkken. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 52 kokkeaspiranter igjen skal kjempe om gastronomisk heder og ære. Noen ganger kan det bli ekstra god stemning.

– 4-stjerners middaghar en helt spesiell formel som seerne er blitt glade i. Vi møter kjendis-Norge på kjøkkenet og får en gastronomisk hjemme-hos-opplevelse med høy underholdningsfaktor og høyst varierende kvalitet på serveringen, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk.

Skulle noen av kjendisene utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert gode mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole-Martin Alfsen.

I tillegg til allerede nevnte deltakere, inviteres TV-seerne også hjem til blant andre Lasse Kjus, Helene Olafsen, Benedicte Adrian, Espen «Shampo» Knudsen, Marthe Kristoffersen, Christer Falck, Nils Ole Oftebro, Marte Stokstad, Linni Meister, Nicolay Ramm, Mia Gundersen, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Carina Olset, Johanna Grønneberg Mesa og Dennis Vareide.

LES OGSÅ: Vil bygge 100 nye boliger nær E18

LES OGSÅ: Reduserer ytelsen på eldre iPhone-modeller

LES OGSÅ: Dette får naboene til å se rødt

Artikkeltags