I dyp sorg etter samboerens dødsfall: Må avlyse teaterforestillinger

MÅ AVLYSE: Skuespiller og stand-up komiker Nils-Ingar Aadne er i dyp sorg etter at hans samboer døde brått under et mosjonsløp denne helgen. Han blir dermed ikke å se i de neste forestillingene av «Den spanske flue».

MÅ AVLYSE: Skuespiller og stand-up komiker Nils-Ingar Aadne er i dyp sorg etter at hans samboer døde brått under et mosjonsløp denne helgen. Han blir dermed ikke å se i de neste forestillingene av «Den spanske flue». Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

To av forestillingene til teaterstykket «Den spanske flue» må avlyses.

DEL

Skuespiller Nils-Ingar Aadne (35) fra Andebu, som spiller i en av rollene, mistet brått sin samboer Ida Eide etter at hun fikk hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim denne helgen.

Det er på grunn av dette at forestillingene som skulle gå tirsdag og onsdag denne uken må avlyses, skriver Oslo Nye Teater i en pressemelding.

– Vi er i dialog med Nils-Ingar Aadnes management vedrørende de fremtidige forestillingene, opplyser informasjonssjef Margareta Magnus Myhre i Oslo Nye Teater.

Teaterforestillingen «Den spanske flue» spilles fra og med torsdag 6.-8. september med en annen skuespiller som blir stedfortreder for Nils-Ingar Aadne i rollen som Henrik Meisel.

LES OGSÅ: Tidligere langrennsløper Ida Eide (30) døde etter mosjonsløp

LES OGSÅ: Nilsi debuterer som skuespiller: – Går rett inn på nivå med de beste

Artikkeltags