Gå til sidens hovedinnhold

Nytt fra reiselivet

Det er godt vi har lokalavisen.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Uten den hadde vi gått glipp av de betydningsfulle og reflekterte uttalelsene til for eksempel «pilotfrue», som er i «destinasjonen» Tønsberg og modig takler belastningene ved å være en profilert person på ferie.

Man lurer jo litt på hvorfor Tønsberg kommune ikke kjenner sin besøkelsestid og anordner ekstra flagging og privat bruåpning for det hardt prøvede paret – som virkelig har mye å slite med: «I fjor brukte vi 70.000 bare på drivstoff,» får vi opplyst. Her må noen sette i gang en kronerulling! Jeg mener: Selv om uttalelsene fra folkene om bord i den 50 fot store plastbaljen virker nokså tanketomme, kan vi ikke risikere at tanken går tom, også. Da blir de jo her!

Nei, det er ikke lett: Her om dagen slet båtdamen med kvalme. (Hvor er feberkurven?) Hun så visstnok grønn ut i ansiktet. Likevel tilbringes sommeren i båt. Tappert, tappert! Da må det være en viss trøst i at båten også har plass til au pairen. Hun er riktig nok ikke med på bildene, men man kan ikke la seg avbilde med hvem som helst, heller.

Rent personlig fikk jeg størst sympati med de to hundene om bord (Stella og Ramp) som klokelig holdt kjeft mens avisens utskremte, Johanne Ringøen, logrende festet det selvsentrerte tøvet til notatblokken. Glemte hun forresten å få med at den grønne damen selvsagt er mot krig og urettferdighet og sånt?

Odd Rønning, Duken

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.