Gå til sidens hovedinnhold

Nytt politisk styre i Tønsberg kommune - ny kurs

Det skulle ikke overraske Høyre, FrP og V at det for fremtiden vil bli en politisk kursendring i kommunen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Når nå de tre ovennevnte partier reagerer på denne endringen fra sin politikk I dagens nettavis var dette velgeres vilje i fjorårets kommunevalg.

Sitat fra Høyres innspill i mandagens nettavis: «Tirsdag skal kommunestyret stemme over hvorvidt kommunen fortsatt skal ha et variert tilbud med både private og offentlig tilbydere av hjemmetjenester. Dette er et samarbeid som har pågått i nær 15 år.»

Ja, nå er det AP, SP, Mdg og KrF som har ansvaret og som må snu hver stein for å se om vi kan redusere de økende utgiftene til kommunen innen helse og omsorg og skolesektoren. Da er det de private tilbyderen som Høyre og FrPs politikk gjennom tiår har innført som må først vike. Private tilbyderen utfører ikke oppgavene for kommunen uten at de vil tjene økonomisk for oppgavene som blir utført fra deres side. I stedet for at de private får profitt vil vi i stedet øke kommunens ressurser med denne politiske kursendringen.

Ansatte hos de private firmaene vil bli ivaretatt ved en virksomhetsoverdragelse, de vil ikke miste sin arbeidsplass slik det blir påstått fra Høyre.

Arbeiderparti vil se til at våre innbyggere får den tjenesten de har krav på med fremtidens politikk. At noen brukere vil bli misfornøyde får vi leve med, men det skal medføre en lik tjeneste for alle.
Tønsberg er den kommunen i Norge pr. innbyggere som har flest private og idealistiske skoler, men dette tapper fellesskolen vår for ressurser.

Tirsdagen kommunestyre vil vise forskjellen på Arbeiderpartis politikk opp mot Høyre/FrP politikk. Arbeiderpartiets politiske plattform sammen med SP, Mdg og KrF blir nå iverksatt.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.